Berger neaga zvonurile despre "super-motorul" Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.04.2008
Gerhard Berger a negat zvonurile potrivit carora motorul Ferrari al noului monopost Toro Rosso este mai puternic cu 25 de cai putere.

Monopostul Toro Rosso STR3 a parcurs primii kilometri pe pista de la Barcelona, iar echipa spera sa il utilizeze pentru prima oara la Marele Premiu al Turciei.

Totusi, coproprietarul team-ului, Gerhard Berger, a negat zvonurile aparute in presa elvetiana referitoare la un motor "miraculos" furnizat de partenerul Ferrari. S-a sugerat ca motorul V8 utilizat de Ferrari in Malaezia va propulsa si masinile Toro Rosso si Force India. "Daca asta este adevarat, atunci nu s-a vorbit despre masina noastra. Nu-mi pot imagina asta", a replicat Berger.

Comentarii (15)

  • mega tare
    ati scos-o shi pe a sasea...sunteti foarte tari!
    0 0
  • ....
    Asta chiar ca e record, numa asa in ciuda noastra... Sunt curios care o sa mai fie raspunsul, iar se ascund in spatele acelui regulament care cica are peste 10 pagini, daca asa e vrem si noi sa-l vedem....
    0 0
  • ete stirile
    10:57 - No more Marlboro logos for Ferrari10:56 - Renault has improved, says Massa10:56 - Ferrari, Renault, to battle for Alonso10:55 - 'Cold slicks' a safety issue, says Massa
    0 0
  • stiri
    Va multumim pentru aprecieri si va asiguram ca echipa Automarket va face tot posibilul sa va multumeasca in continuare printr-un ritm alert al stirilor publicate pe site.
    0 0
  • Mai baieti ,
    Atat timp cat stirile sunt postate in ordinea aparitiilor pot fi si 20 la numar,recunosc ca si pe mine m-a afectat faptul ca au aparut dupa ce au fost blocate schimbarile,dar asta e,mergem mai departe...cat despre regulament ar fi trebuit sa stiti ca este valabil pentru noi ce scrie in el,in niciun caz pentru organizatori :))
    0 0
  • vedeti ca si force india profita de motorul ferrari
    Berger denies 'miracle engine' reports
    Apr.15 (GMM) Toro Rosso's new car, the STR3, will be tested publicly for the first time in Barcelona on Wednesday.

    But Gerhard Berger, the team's co-owner, has denied reports in Switzerland that the single seater is to be fitted with what Motorsport Aktuell refers to as a 'miracle' Ferrari engine.

    It was suggested that a revised Maranello built V8 engine that debuted in the works team's cars in Malaysia is now ready to benefit Ferrari's two customer teams, Faenza based STR and Force India.

    But Berger said of the rumours that the new engine boasts 25 horse power more grunt: "If that is true, then it is not in our car.

    "I can not imagine that," he added.

    The STR3, designed by Red Bull Technology and based on the Renault-powered RB4 already in use by Red Bull Racing, is scheduled to debut at the Turkish grand prix.

    Following its private shakedown at Vairano recently, it will be debuted properly for the first time by Sebastien Bourdais at the Circuit de Catalunya on Wednesday.

    The Frenchman's teammate, Sebastian Vettel, will drive it on the final day of the test on Thursday.
    0 0
  • "Aprecieri..."
    Ati vazut dimineata ce liniste a fost?.
    Intr-adevar dupa ora 13 se pubilca stirile in ritm alert :-)
    Haideti sa fim seriosi...Jucati contra userilor seriosi care chiar sunt interesati de jocul vostru!
    0 0
  • pai
    de ce nu mai scoateti inca 2 - 3 stiri din comentariu lu' berger ca ete trebuie punctate si renault si force india si red bull. Macar dati stirea intreaga si punctati toate echipele.
    0 0
  • mai sunt stiri
    Ar mai fi stiri de publicat, dar daca vor veni si alea, sa vedeti cum coboram atunci...fara lift, fara scara!
    0 0
  • vreu sa citesc cele "10 porunci (pagini)"
    parca ati spus ca punctati mai ales dupa "spusele" jucatorilor din Marele Circ F1. aici Alonso sau Briatore n-au fost punctati/depunctati. 80% din stire vorbeste despre ei dor titlu' e cu Toro si primu' paragraf care de fapt e despre Ferrari. ma mir cum nu i-ati depunctat ca n-au pus 25 CP pe motor. o zi buna.
    0 0
  • acesta e raspunsul?
    Revenim cu detalii in cateva momente.
    0 0
  • subiect
    era gresita stirea? ma scuzati atunci. dar ar trebui sa va angajati un corector sa corecteze "Daca asta este adevarat, atunci nu vorbit despre masina noastra".
    0 0
  • Laxativu
    Gata, v-ati constipat? Nu mai aveti stiri? Domnu Popescu nu are rost sa fiti ironic sa ne multumiti pt aprecieri in conditiile in care la toate stirile de azi sunt critici pt modul in care v-ati facut datoria azi. Azi a fost o lipsa de respect din partea dvs pt noi jucatorii si eu sper sincer ca astfel de mismashuri tipic romanesti sa nu-si mai aiba locul aici. Multa sanatate!!
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Li s-a infundat teava cu stiri.
    0 0
  • ...
    Vad ca numai aprecieri a primit astazi Dl. Popescu :-)
    Rusinica....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru