Berger, tentat sa-i ofere un test lui Senna

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.08.2008
Gerhard Berger a dezvaluit ca doreste sa ii ofere lui Bruno Senna posibilitatea de a testa monopostul Toro Rosso.

Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, este privit drept unul dintre cei mai talentati piloti din GP2. S-a speculat ca brazilianul in varsta de 24 de ani este in atentia celor de la Toro Rosso, insa copropietarul echipei, Gerhard Berger, spune ca inca nu este inca convins de calitatile sale.

"Bruno Senna este suficient de bun pentru Formula 1, dar acest lucru se aplica si pentru Romain Grosjean si Sebastien Buemi. Dar pana acum, niciunul dintre ei nu m-a convins. as putea spune ca nu vad un nou Vettel", a declarat Berger pentru publicatia olandeza Formule 1 Race Report.

Totusi, austriacul spune ca vrea sa-i ofere lui Senna posibilitatea de a testa monopostul STR, chiar daca nu exista negocieri clare despre un posibil contract pentru 2009. "Vreau sa ii ofer un test, dar in acest moment nu sunt discutii concrete despre asta", a mai spus.

Comentarii (4)

  • @admin
    chiar in titlu ? "Berger, tentat sa-i ofere un teste lui Senna"
    0 0
  • @admin Tot legat de subiect...
    Stirea cu Chandhok de ce nu o publicati? A aparut de 2 zile dar poate nu vi se pare interesanta..."Chandhok could be in F1 in 2009" , http://www.f1complete.com/content/view/9769/900/
    0 0
  • puncte + ...?
    "Bruno Senna este suficient de bun pentru Formula 1, dar acest lucru se aplica si pentru Romain Grosjean si Sebastien Buemi. Dar pana acum, niciunul dintre ei nu m-a convins. as putea spune ca nu vad un nou Vettel"
    Deci nu sunt destul de buni, dar totusi primesc puncte.
    0 0
  • @admin
    si daca tot s-au punctat cei trei DE CE nu s-a punctat Vettel, care este evident baremul superior de comparatie ???? Sper ca nu astept un raspuns in zadar ca la stirea cu Gerhard Berger !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru