Berger: "Vettel este omul ideal pentru noi"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 01.08.2007

Coproprietarul echipei Toro Rosso, Gerhard Berger, a admis ca Sebastian Vettel va concura "probabil" pentru STR si anul viitor.

STR a confirmat, marti, ca fostul pilot de teste al echipei BMW-Sauber il va inlocui pe americanul Scott Speed in cursele ramase din 2007, incepand de la Grand Prix-ul Ungariei. In comunicatul STR nu se precizeaza daca Vettel va concura si in 2008, insa Berger a declarat pentru Sport-Informations-Dienst:

"Sper ca Vettel va avea un viitor cat mai lung cu noi. Este un pilot foarte inteligent si devotat care deja cunoaste bine Formula 1 prin evolutia sa la BMW. Este omul ideal pentru noi", a precizat Berger.

Comentarii (8)

  • E revoltator
    Ieri il aveam pe Vettel in echipa iar azi, cand sa ma bucur de punctele primite, constat ca mi l-ati scos. inteleg ca era pilot de teste si voi l-ati pus titular dar nu e normal sa-mi scoateti oamenii din echipa odata ce sunt selectati!
    Va rog sa reconsiderati acest lucru!
    0 0
  • plm
    ati ametit pilotii astia de tot, ba la teste ba la gold ba la silver, in plm nici nu mai stiu de unde sa ii iau, de ex acum nu am pilot de teste la platinum ca mi l-ati scos voi
    0 0
  • Mircea
    :0
    este extrem de normal in conditiile in care si-a schimbat nu doar echipa ci chiar statutul. Vrei sa asteptam pana cand fiecare user il schimba din echipa? Sau vrei sa il lasam ca tester in continuare? Sau altfel: era mai bine sa te trezesti cu ditamai Glock-ul in locul lui Vettel acolo?

    Asa, ii dam ocazia fiecarui user sa isi aleaga in continuare pilotul de teste fara a fi afectat in vreun fel. In concursul asta, importante sunt, in ordine, rapiditatea, informatia si inspiratia.

    So...bafta.
    0 0
  • pfff
    da un anunt ceva nu puteati sa bagati
    daca tot te-ai apucat de explicatii poate imi zici si de ce era Yamamoto la gold
    0 0
  • Mircea
    Nu vreau sa asteptati pana isi schimba fiecare user echipa dar aseara Vettel era in la mine si cand ma uit azi nu mai e.
    Repet, nu e normal.
    0 0
  • george:)
    vettel?
    si eu am avut problema asta cu vettel,dar am rezolvat-o!!
    aici ii dau dreptate lu' mircea,cu toate ca nu prea sunt in relatii bune cu el :)
    arivedercii,bafta.
    0 0
  • Mircea
    Concurs
    prieteni, daca imi gasiti o solutie prin care pilotii care isi schimba statutul la un moment dat, voi fi cel mai fericit.

    deocamdata, solutia pe care am gasit-o, dupa indelungi tatonari cu baietii de la programare, este aceasta. E cea mai corecta. Din moment ce un pilot nu mai puncteaza pentru echipa pentru care tu l-ai ales, e logic ca tu sa nu mai iei puncte. Absolut normal.

    merci de intelegere.
    0 0
  • george
    ?
    e corect,mie imi convine,am rezolvat de ieri problema cu vettel,go go la stiri...
    ca mai e putin si vin evenimentele oficiale peste noi :) (antrenamente,etc.)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru