Berger: "Vettel, mai rapid decat Bourdais"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.03.2008
Gerhard Berger spune ca Vettel a fost mai rapid decat Bourdais in testele premergatoare noului sezon.

Co-propietarul Scuderiei Toro Rosso, Gerhard Berger, sustine ca Sebastian Vettel l-ar putea depasi pe coechipierul sau, Sebastien Bourdais, in calificarile pentru Marele Premiu al Australiei din weekendul viitor.

"In teste, Vettel a fost mai rapid decat noul nostru pilot, Bourdais", a confirmat Berger pentru publicatia Motorsport Aktuell.

Austriacul a explicat si motivele pentru care cvadruplul campion din Champ Car are unele dificulati in acomodarea la lumea Formulei 1: Bourdais a fost nevoit sa treaca de la pneurile slick din Champ Car la pneurile cu "santuri" din Formula 1.

"Vestea buna este ca in ritm de cursa cei doi piloti sunt egali. Insa in privinta calificarilor, Bourdis trebuie sa-si imbunatateasca performantele. Bourdais il are insa alaturi pe Vettel, care are un pachet complet: viteza, feedback de buna calitate si abilitatea de a motiva echipa", spune Berger.

Comentarii (3)

  • nicht?
    azi nimic mah? macar o stire, doua acolo, inteleg ca e 8 Martie, dar Formula 1 nu sta pe loc...
    0 0
  • vettel
    si mie mi se pare un pilot mai talentat vettel...nu s-au vehiculat niste zvonuri k williams l-ar dori in echipa?
    0 0
  • Greseala
    Bourdais a facut greseala vietii sale venind in Formula 1. E multiplu campion in Champcar, unde e un idol pt toti, si (re)venirea lui in Formula 1 la o echipa care nu este de top si dupa ce a mai fost in F1 si nu a facut fata o sa fie o mutare pe care o sa o regrete. Are talent f mult, dar Champcar nu e F1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru