Bianchi şi Clos vor concura în antrenamentele din Germania

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Piloţii de rezervă Jules Bianchi şi Dani Clos vor participa la prima sesiune de antrenamente de la Hockenheim pentru Force India şi HRT.

Marele Premiu al Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni va reprezenta o nouă oportunitate pentru piloţii de teste să capete experienţă la volanul unui monopost de Formula 1.

Force India a anunţat că Jules Bianchi îl va înlocui în cockpit pe Paul di Resta, urmând să facă pereche cu Nico Hulkenberg, aceasta fiind a cincea prezenţa a francezului în antrenamente după cele de la Shanghai, Barcelona, Valencia şi Silverstone.

De asemenea, Dani Clos va testa pentru HRT în locul lui Narain Karthikeyan, după ce anterior a mai participat în antrenamentele din Spania şi Marea Britanie.

Urmareste Automarket
Se anticipează că Valtteri Bottas îl va înlocui din nou pe Bruno Senna la Williams, conform unui program de 15 participări în antrenamente anunţat de echipa britanică la începutul sezonului, însă nu este exclus să apară şi alţi piloţi de teste în sesiunea de vineri dimineaţă.

Via Force India, HRT

Comentarii (1)

  • ASA DA!pentru stire.foarte multumesc!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru