Bild: "Alonso, foarte aproape de Honda"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.11.2007

Fernando Alonso a petrecut o zi intreaga la fabrica echipei Honda din Brackley si chiar s-a urcat in monopost, sustine presa germana de joi.

Cotidianul Bild sustine ca dublul campion mondial este "aproape de o intelegere" cu echipa japoneza, care recent l-a "acontat" si pe fostul director tehnic al Scuderiei Ferrari, Ross Brawn. Se vehiculeaza ca Bernie Ecclestone este in spatele acestei "afaceri".

Bild mai sustine ca Alonso ar urma sa-l inlocuiasca pe Rubens Barrichello, care s-ar muta la echipa satelit Super Aguri, unde l-ar avea coechipier pe Takuma Sato.

Managerul lui Alonso, Luis Garcia Abad, nu a putut fi contactat in cursul zilei de joi.

Comentarii (7)

  • ShArKy
    cred ca ar fi...
    cea mai mare prostie daca ar semna cu honda...acolo sa stins shi button
    0 0
  • :))
    n-ar fi cea mai mare prostie, ar fi doar un lucru normal :P
    0 0
  • ...
    Eu cred ca ii baiat istet daca merge la Honda, nu de alta, dar acolo o sa fie Ross Brawn care sunt convins ca o sa puna pe picioare echipa si intr-un and doi ma tem ca o sa fie in top.
    0 0
  • exact, tocmai voiam sa revin
    Ross a scos ferrari din rahat, nu de unul singur e drept. Dar e cel mai in masura om sa incerce lucrul asta cu Honda. Honda are nevoie de un pilot ca Alonso cum a avut si Ferrari nevoie de Schumi. Daca Alonso va reusi sa fie macar pe jumate la fel de bun ca Schumi....honda va lua 3 mondiale la constructori si el macar inca 2 la piloti deci tot n-ar fi degeaba
    0 0
  • Neatza
    L-ar scoate si pe Aloso din rahat,chiar daca nu merita parsivul.
    0 0
  • ...
    Parca zicea Ross Brawn mai demult ca nu se duce la Honda daca merge si Alonso acolo...Acuma ce o sa faca? O sa demisioneze?
    0 0
  • f1
    sa strica la honda
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru