BMW, convinsi ca vor lupta pentru titlu in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 01.12.2008
Mario Theissen este convins ca BMW-Sauber va avea forta necesara pentru a lupta pentru titlul mondial in sezonul 2009.

BMW-Sauber a inregistrat progrese semnificative in fiecare sezon petrecut in Formula 1, iar pentru 2009 echipa isi propune sa lupte pentru titlul mondial.

Desi admite ca va fi extrem de dificil, seful departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, este increzator in sansele echipei sale.

"Nu ma simt confortabil, dar acesta este si obiectivul meu si avem tinte clare. Cu siguranta Formula 1 nu reprezinta o zona de confort", a declarat Theissen.

In sprijinul afirmatiilor sale, Theissen explica faptul ca BMW-Sauber si-a indeplinit toate obiectivele pe care si le-a propus pana in prezent. "BMW s-a tinut de programul stabilit in 2005 dupa achizitionarea echipei Sauber: sa fie in puncte in 2006, sa fie pe podium in 2007, sa fie pe prima treapta a podiumului in 2008", a adaugat germanul.

"Am transformat lupta in doi pentru titlu intr-o lupta in trei in prima jumatate a anului. Nu am avut cea mai rapida masina in 2008, dar pachetul conteaza. Fiabilitatea a fost o problema in 2007, iar in 2008 ne-am concentrat pe asta, astfel ca nu am avut nici macar un singur abandon din cauze tehnice".

Comentarii (2)

  • nice
    heifeld a fost singurul pilot anul asta care nu a abandonat niciodata
    0 0
  • Premii!
    Vrem premiile!!!!!!!!!! adminii... e a doua oara cand scriu si nu mi se raspunde in legatura cu subiectul "premii".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru