BMW-Sauber asteapta decizia lui Alonso

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 14.09.2008
Mario Theissen a admis ca BMW-Sauber asteapta sa vada ce decizie va lua Fernando Alonso pentru 2009, inainte de a anunta linia de piloti pentru sezonul urmator.

Decizia Scuderiei Ferrari de a-i prelungi contractul lui Kimi Raikkonen pana in 2010 face ca Fernando Alonso sa nu mai poate ajunge la echipa italiana in urmatorii doi ani.

Tocmai de aceea, spaniolul ar fi mult mai receptiv pentru a semna o intelegere pe termen lung, in cazul in care va decide sa paraseasca echipa Renault.

De altfel, el a declarat in mai multe randuri ca vrea sa concureze pentru o echipa capabila sa castige curse, iar in prezent BMW-Sauber este singura echipa de top care ar putea avea un loc disponibil.

Directorul departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, a dat de inteles ca Alonso este una dintre tintele echipei sale. "Evaluam situatia si se pare ca suntem cea mai puternica echipa care are un loc liber pentru anul viitor, asa ca vom vedea ce se va intampla", a precizat Theissen, dand de inteles ca este receptiv la o eventuala intelegere cu Alonso.

Oficialul german a adaugat ca BMW-Sauber va anunta linia de piloti pentru 2009 dupa finalizarea actualului sezon.

"Am amanat decizia si probabil un anunt nu va avea loc pana la finalul acestui sezon", a precizat el. "Vrem sa luam o decizie pana la finalul anului. Dar puteti ramane in pat luni dimineata, pentru ca nu se va intampla nimic".

Comentarii (3)

  • wow
    o sa avem o cursa pe ploaie,sa vedem ce va fi,oricum spectacolul va fi total,succes tuturor
    0 0
  • mda
    se pare ca vi fi un start din spatele safetycarului,nasol dar oricum va fi spectacol total.
    0 0
  • da
    AI dreptate!Bafta tuturor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru