BMW-Sauber, pregatiti sa lupte pentru victorie

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 15.03.2008
BMW-Sauber sunt pregatiti sa profite de orice oportunitate pentru a obtine prima victorie in Formula 1 din istoria echipei.

BMW-Sauber au sosit in Australia cu mari sperante, dupa ce au inregistrat progrese vizibile la monopostul F1.08. Forma echipei a fost confirmata in calificarile de astazi, cand Robert Kubica a obtinut locul 2, in spatele lui Lewis Hamilton, iar Nick Heidfeld s-a clasat al cincilea.

Directorul de motorsport al BMW, Mario Theissen, a admis ca echipa este mai aproape de plutonul fruntas decat ar fi crezut si este increzator ca poate obtine o victorie daca se va ivi ocazia. "Voi fi fericit cu un podium, bineinteles, dar nu vom sta in spate. Daca vom avea vreo sansa, vom profita de ea", a declarat Theissen la Melbourne.

"Cred ca suntem puternici in regim de cursa. Am avut cateva alergari lungi bune. Totul depinde de momentul primei intrari la boxe, dar nu am nicio idee. Daca am fi trecut printr-un sezon normal, as fi putut estima, dar nu si la prima cursa cu un nou regulament".

Referindu-se la declaratiile sale de joi, cand a spus ca BMW-Sauber vor sa castige o cursa mai tarziu in acest sezon, Theissen a precizat: "Vom vedea.

Aparent, suntem mai aproape de top decat ne-am fi asteptat, cel putin astazi, aici. Nu stiu cand se va intampla, dar sunt foarte increzator ca putem face asta".

Comentarii (5)

  • puncatre?frauda again?
    Nu stiu cum se face,dar dupa calificari punctajul maxim era in jur de 1500 si ceva,iar cu cateva stiri a ajuns la 1800 si...iar intre locul 4 si 5 e o diferenta de vreo 100 si un pic de puncte.Daca insumam punctele care s-au dat pt stirile de dupa calificari sigur nu vor ajunge respectivii useri sa ia mai bine de 300 de pct peste cele de la calificari
    0 0
  • Privet
    SUCCES DACA AI INCREDERE IN TINE SI IN AUTO VICTORIA ESTE IN FRUNTE
    0 0
  • Punctele din pariuri
    Me. Ai uitat de ele.
    0 0
  • asa e !
    cel de pe locul 1 !
    fraudeaza !
    0 0
  • frauda !!
    va rugam sa verificati cum primii 3-4 useri au reusit sa castige azi..din cateva stiri peste 1500 puncte =)) ?? concursul acesta a inceput sa ma DEZAMAGEASCA foarte mult ! CE se intampla aici ?? nu are cum intr-o zi de stiri sa faca peste 1500 pct. !? dupa calificari primii 3 aveau 1520 si acum au 1800 si ceva :)) ! ce se intampla aici ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru