BMW vor adopta conceptul Ferrari al "gaurii in nas"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 30.04.2008
BMW-Sauber vor testa in tunelul de vant un nas prevazut cu o "gaura" in varf, concept similar cu cel utilizat de Ferrari la MP al Spaniei.

Ca intotdeauna in Formula 1, echipele copiaza inovatiile aduse de celelalte team-uri. Ferrari au utilizat la Barcelona noul concept al nasului pentru monopost si, pentru a nu ramane in urma, celelalte echipe se pregatesc sa urmeze exemplul italienilor.

Prima echipa pe lista este BMW-Sauber, directorul tehnic Willy Rampf confirmd ca un concept similar va fi testat in tunelul de vant in urmatoarele zile. "Sunt aproape sigur ca acest concept va functiona si pe alte masini, asa ca vom arunca o privire", a declarat Rampf pentru publicatia Motorsport Aktuell.

Anterior, seful Scuderiei Ferrari, Stefano Domenicali, a declarat ca nasul rezolutionar nu va avea performante maxime pe circuitele de mare viteza.

Comentarii (5)

  • punctaj
    ferrari nu primeste nimic ?
    0 0
  • @Tatal_lor
    ferrari au primit puncte la introducerea inovatiei.
    0 0
  • Pentru ADMIN
    Sigur nu trebuia cu minus? Daca Super Aguri spuneau ca vor copia modelul ferrari era de inteles, dar BMW care se vrea echipa de top anunta cu nonsalata ca nu sunt in stare sa vina cu inovati si vor copia acelasi desing, nu cred ca e laudabil !
    0 0
  • @max2maximuss
    Nu consider ca BMW trebuie depunctati. Nu este nici prima oara si cu siguranta nici ultima oara cand se intampla astfel de lucruri. Fiecare echipa copiaza inovatiile daca acestea se dovedesc de succes. McLaren au copiat capacele pentru roti, si acesta este doar un exemplu. Nu cred ca o echipa trebuie depunctata pentr uasta, chiar daca este vorba de BMW, Ferrari sau McLaren.
    0 0
  • ferrari nu au copiat niciodata ..
    ferrari nu au copiat niciodata .. in schimb au fost copiati si de mclaren care se vrea echipa de top ...acum si de Bmw si + inca vreo 7 echipe
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru