Bottas se recuperează în Indonezia după problemele cu spatele din Australia

de Daniel Popescu
Joi, 19.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas este în Indonezia alături de fizioterapeutul şi antrenorul său pentru a se recupera pentru cursa din Malaysia, după ce a lipsit în etapă din Australia din cauza unor dureri de spate.

Are un fizioterapeut de top alături, dar şi pe antrenorul său, care îl ajută să primească cel mai bun tratament posibil.

Claire Williams
Sef-adjunct Williams
Valtteri Bottas nu a putut participa în Marele Premiu al Australiei care a deschis sezonul 2015 al Formulei 1 din cauza unor dureri de spate resimţite în timpul calificărilor.

Finlandezul este în prezent în Indonezia, acolo unde a plecat împreună cu fizioterapeutul şi antrenorul său de fitness cu scopul de a se recupera din punct de vedere fizic.

"Bottas a zburat în Indonezia, unde a plănuit de la început să fie înainte de Marele Premiu al Malaysiei pentru a se aclimatiza la condiţiile caniculare şi umede şi pentru a se adapta la fusul orar. Are un fizioterapeut de top alături, dar şi pe antrenorul său, care îl ajută să primească cel mai bun tratament posibil", a declarat Claire Williams, şeful adjunct al Williams.

Bottas va efectua joi la Sepang analizele medicale necesare pentru a primi acordul FIA de a concura în etapă.

Williams nu a luat încă o decizie cu privire la înlocuitorul lui Bottas în cazul în care acesta nu va putea concura în Malaysia, dar nu exclude aducerea unui pilot din afara echipei într-o astfel de situaţie.

"Există o varietate de opţiuni pentru noi pe care le evaluam în cazul în care vom avea nevoie de un pilot de rezervă. Totuşi, în acest punct suntem determinaţi să-l vedem pe Bottas înapoi în monopost şi prin urmare nu vrem să speculăm sau să comentăm care sunt alternativele", a adăugat Williams.

În prezent, Williams îi are ca piloţi de dezvoltare pe Susie Wolff şi Alex Lynn.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru