Bottas speră să câştige puncte cu regularitate în noul sezon

de Daniel Popescu
Vineri, 08.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas este încrezător că Williams va putea învinge Force India şi Sauber în acest an şi spune că-şi propune să câştige puncte cu regularitate.

Valtteri Bottas este unul dintre cei cinci debutanţi ai Formulei 1 din sezonul 2013, însă este considerat cel mai experimentat dintre ei datorită celor 15 sesiuni de antrenamente la care a luat parte anul trecut pentru Williams, dar şi a celor trei ani petrecuţi ca pilot de rezervă al echipei.

În plus, finlandezul va avea la dispoziţie cel mai puternic monopost dintre cei cinci debutanţi, motiv pentru care speră să câştige puncte cu regularitate şi să-şi ajute echipa să termine pe locul cinci în clasamentul constructorilor.

"Obiectivul este să câştig puncte şi să învingem Force India şi Sauber, care au fost în faţa noastră anul trecut. Monopostul nu a fost chiar atât de bun anul trecut, dar în teste am simţit că avem un monopost mai bun şi sunt încrezător că va fi şi mai bun. Vrem să fim în top cinci la constructori şi, pe plan personal, vreau să termin cursele, să câştig puncte. Vreau să lupt în curse, nu să petrec tot anul învăţând.

Dacă voi face greşeli va trebui să învăţ din ele şi să nu le repet. Trebuie să fiu consecvent", a declarat el.

Urmareste Automarket
Coechipierul său Pastor Maldonado a afirmat recent că unul dintre avantajele celor de la Williams este că se înţelege foarte bine cu Bottas, însă finlandezul admite că obiectivul său principal este să-l învingă pe venezuelean.

"Amândoi avem caractere competitive, vrem să ne descurcăm bine şi vrem să ne învingem unul pe celălalt, pentru că aşa funcţionează lucrurile.

Dar în acelaşi timp suntem în regulă, nu există niciun motiv pentru care să ne luptăm în afara circuitului. Ar trebui să fie în regulă", a adăugat el.

Via Motorsport Magazine

Comentarii (1)

  • MIREL_F1
    CRED CA ARE SANSE SA CASTIGE PUNCTE CU WILLIAMS
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru