Briatore: "Massa va castiga titlul"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.10.2008
Flavio Briatore a lansat un atac fara precedent la adresa lui Lewis Hamilton si spune ca Felipe Massa va castiga titlul mondial in acest sezon.

Briatore crede ca Hamilton nu va reusi sa se impuna nici in acest sezon, intrucat anul trecut a ratat titlul desi a avut un avans de 17 puncte in fata lui Kimi Raikkonen cu numai doua curse inainte de final.

"In opinia mea, Hamilton va incerca din nou sa arunce titlul. El si McLaren au fost buni anul trecut: sa pierzi cu 17 puncte avans cu doua curse inainte de final este ceva demn de Cartea Recordurilor.

Daca cineva ajunge in Cartea recordurilor in acest fel, poate repeta povestea si cu 5 puncte avans. In opinia mea, Massa va castiga titlul. Hamilton nu a invatat nimic, am vazut asta in Japonia. Ar trebui sa i se spuna ca este pilot de F1, nu martian. Nu este Muhamad Ali".

"Este un tanar care inca trebuie sa-si demonstreze valoarea. este un pilot bun, dar pilotii buni sunt cei care aduc rezultate".

"Este logic sa tin cu Ferrari, ca italian, ca Flavio Briatore si ca Renault, pentru relatia pe care o avem cu ferrari. Mclaren, in schimb, ne-a acuzat de spionaj. Am petrecut 4 luni pentru un lucru stupid care nu a existat".

Comentarii (27)

  • Dute ma... de prost!!!!
    Cum poate declara asemenea prostii ???Doamne ce om prost e lasa ca e buna echipa lui renaulturile pardon daciile!!!!
    0 0
  • briatore
    ar trebui sa taca din gura ca alonso face toata echipa renault...daca nu era el renault era egal cu 0 .
    0 0
  • asteptam ...
    cu multa nerabdare o alta stire ! de la aceasta mai sunt putini pasi pina la cealalta stire asteptata tot cu multa nerabdare ... cih ....
    0 0
  • @sharky_raduku
    sau mai rau = cu force india :)
    0 0
  • @bagolj
    ceva de genu` :))

    @ michelle_b la ce stire te referi ??? aia cu hamilton ? ( pozitiva )
    0 0
  • @
    Nu. Alta stire, adevarata. Declaratie facuta de un cunoscator al F1. Trebuia data prima pe ziua de astazi. Briatore, pentru ca e italian, pentru ca au avut probleme cu McLaren, pentru ca nu il inghite pe Hamilton, face niste declaratii care nu se bazeaza pe fapte.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @sharky_raduku
    Cred ca se uita ca o echipa si pilotii ei au o relatie in 2 sensuri. Nici echipa nu merge bine fara un pilot bun si nici un pilot bun nu merge fara o echipa buna. Se tot discuta pe aici diferitele aspecte, dar mecanici se pare ca nu sunteti prea multi, iar ingineri nici atat.
    0 0
  • Ce plecere
    Multumesc adminilor pentru stire:D
    0 0
  • @admin
    Nu sunt fan Hamilton, dar acum .... chiar e de cih ! Briatore vorbeste mai mult din punct de vedere afectiv decat obiectiv ! Justificarea lui ca tine cu Ferrari pentru ca Mclaren i-a acuzat de spionaj spune totul ... (problema cu acuzatia s-a punctat si dezbatut anul trecut, e veche, si acum nu vad de ce ar trebui sa mai apara pe tapet). Simplul fapt ca un frustrat (pentru ca este de la acuzatia de furt) ar dori sa castige Massa pentru ca nu ii place lui echipa Mclaren este o problema mult prea subiectiva ca sa merite sa apara pe site ca stire. Cu atit mai mult, nu vad un motiv de punctare. Si nu numai de punctare, ci de SUPRAPUNCTARE ! E clar ca ceea ce zice nu e bazat pe obiectivitate si pe aspecte reale, sau pe rezultate, ci pur si simplu pe sentimente lui „acrite”. De ce nu s-a punctat tot cu atit cand a spus Alonso ca nu doreste ca Hamilton sa castige campionatul ? Avind in vedere ca Alonso e mai in masura sa judece un pilot decat Briatore ? Aceasta stire alta senzatie in afara de greata fata de frustrat nu provoaca si chiar nu ii vad rostul sau baza (temeiul) pentru care s-a suprapunctat ? As dori sa imi explici cum se poate puncta ATIT o evidenta declaratie SUBIECTIVA, bazata pe AFECTIV si, probabil muuuuulta ura ? Tot asa, pot posta si eu pe forum declaratii ale diferitilor care spun vrute si nevrute despre cine doresc sau nu ei sa devina campion. Eu voi aveam succes cu stiri la cerere ? multumesc!
    0 0
  • Si daca nu-l va castiga???
    De unde pana unde este el asa sigur? S-a inteles cu Alfoso sa-l acroseze pe Hamilton?!?!
    0 0
  • puncte
    da briatore de ce nu a primit puncte!!!!!!!!!!!!!!!!!rsp admin
    0 0
  • @thomas @admini
    Ai dreptate thomas, Briatore nu primeste puncte pentru declaratie?
    Admini, verificati lista, va rog!
    0 0
  • penibil...
    ...si ATAT!
    0 0
  • marianescu
    iar nu sunt de acord cu tine! nu este numai penibil si atit, este si gretos sau dezgustator, cum vrei ...
    0 0
  • @Amini
    Primim si noi niste puncte pentru Briatore?
    0 0
  • Briatore
    Briatore va fi punctat in urmatoarea stire. Ne cerem scuze pentru aveasta eroare umana.
    0 0
  • Sant socat...
    De cand ma stiu sant fan Ferrari, dar felul in care acordati punctele ma lasa cu un gust amar ... santeti penibili ! Daca pana la urma Hamilton va castiga titlul si cu o diferenta mai mare de cinci puncte cum veti proceda ? O sa-i dati lui Ham 120 de puncte iar pacaliciului de Massa "-90" ? Chiar asa o diferentiere drastica de punctare doar pentru ca s-a trezit Briatore vorbind... mi-e greata, va rog, cu tot respectul, sa ma iertati dar chiar mi-e greata !
    0 0
  • @neogalaxy
    adica tu vrei sa spui ca daca kova ramanea la renault si alonso la mclaren mai castigau francezii curse ?
    0 0
  • michelle_b
    este si libidinos.....
    0 0
  • @DRAKo
    asta e o zi MARE ! e prima data cind suntem perfect de acord ... Si chiar e ... nu mai repet decit cuvintul "cih" ! Cum poate un frustrat (ma maninca degetele sa insir si multe alte cuvinte, dar ma abtin pentru ca detest vulgaritatea) in ziua cind Lewis termina detasat in fruntea "plutonului" de piloti antrenamentele (stiu ca sunt antrenamente, dar au si ele un scop, de aceea se fac !) sa arunce cu atit venin si ... intr-un pilot de talia lui Lewis. Ma corectez, chiar daca nu erau rezultatele de azi ... "Martian" e frustratul ! Si lui ar trebui sa i se spuna ca nu e Dumnezeu sa emita opinii si chiar il propun PE EL pentru Cartea Recordurilor la capitolul "cea mai urita, dezgustatoare, aberanta si rautacioasa" declaratie ! Si mai am o propunere: aceasta stire sa intre in Cartea Recordurilor pentru "cea mai suprapunctata si deplasata stire dintr-un concurs de Formula 1"
    0 0
  • ctlnmihai
    @Drako
    da nene e libidinos ,da are o femeie sa-i traiasca:D
    0 0
  • @ctlnmihai
    Nu-ti mai ajunge Tamara? Tu le vrei pe toate? :O=))=))
    0 0
  • Rahat
    Cand nu castiga puncte Ferrari, in antrenamente, se simte nevoie sa castige in perioada dintre antrenamente. Scarba multa. Am piedut - am tacut, dar nu mai pot - am strans atata ura de la rosiaticii astia!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @sharky_raduku
    Nu stiu. Dar nu am spus niciodata ca il consider pe Kova un pilot bun. Sper sa nu ma intelegi gresit dar pilotii buni sunt si mai buni daca sunt si mecanici. Schumi a fost unul, Ayrton altul iar Fernando la fel. Mika Hakkinen stia sa explice problemele si Lewis stie cu siguranta, dar de restul nu-mi dau cu parerea pentru ca nu par sa se priceapa.

    Oricat de buni sunt tehnicienii repet, ce conteaza este ca pilotul sa stie sa explice unde si care este problema. Nu conteaza daca inginerii sunt genii daca pilotii nu stiu sa explice unde este problema. Pentru simplu fapt ca.... inginerii nu pot redesena masina la fiecare cursa. Sasiul este desenat odata si dupa aia, poate se mai fac mici imbunatatiri.
    Cred ca ai inteles gresit afirmatia mea :P
    0 0
  • ...un alt italian tampit
    cred ca s-a facut un fel de coalitie intre cei care nu au sanse sa castige ceva anul astaimpotrica lui hamilton si a celor de la McLaren,briatore mai bine si-ar vedea de echipa lui si n-ar mai trebui sa comenteze atat,el nu vede in ce situatie este cu echipa daca n-ar fi alonso ar fi vai de mama lui
    0 0
  • gretos
    Briatore....italian libidinos...du-te si vomita.
    0 0
  • Varza e Briatore
    Briatore e varza. Daca nu ar fi Alonso la Renault echipa ar fi undeva mult mai jos in clasament. El este omul care trage toata echipa dupa el. Mai bine Briatore s-ar uita in ograda lui si la punctele echipei lui din acest moment care nu sunt nici la jumatate din cele ale echipei Mclaren.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru