Bridgestone confirma folosirea pneurilor slick

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.11.2007

Bridgestone va furniza pneuri slick echipelor de Formula la testele de la Jerez din luna decembrie, a confirmat producatorul japonez.

Va fi pentru prima oara cand toate echipele vor folosi pneuri slick dupa eliminarea acestora din F1 in 1998. Bridgestone, unicul furnizor de pneuri din F1, va oferi fiecarei echipei 3 seturi de pneuri slick Potenza in timpul testelor de la Jerez din 4-7 decembrie. Testele vor avea ca obiectiv colectarea de date in vederea sezonul 2009, cand pneurile slick ar putea reveni in Grand Prix-urile de Formula 1.

Oficialii Brodgestone au precizat totusi ca este prea devreme pentru a discuta despre planurile pentru 2009. "Bridgestone ofera aceste pneuri ca raspuns la cererea echipelor si a comitetului de testare, intrucat echipele vor sa obtina date pentru sezonul 2009", a declarat un purtator de cuvant al Bridgestone. "Este prea devreme sa comentam despre tipurile de pneuri din 2009, totusi suntem intotdeauna deschisi la discutii cu FIA si cu echipele".

FIA intentiona sa reintroduca pneurile slick in 2008, insa aceste planuri au fost momentan amanate.

Comentarii (2)

  • Era Cazu
    Moama de cand astept acest moment.....era mai bine daca erau de la anu din 2008 nu 2009, dar totusi, mai bine mai tarziu decat niciodata :D:D
    0 0
  • dr_stupid
    slick
    De ce nu ati putut traduce si acest cuvant? Netede, sa inteleaga tot omul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru