Bruno Senna a câştigat Trofeul Bandini 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.06.2012
Bruno Senna a fost recompensat cu Trofeul Bandini, acordat anual piloţilor care impresionează prin rezultate la începutul carierei.

Bruno Senna, unul dintre cei doi piloţi ai echipei Williams, a fost recompensat în acest an cu Trofeul Bandini, pe care îl va primi în cadrul unei ceremonii care va avea loc în oraşul italian Brisighella în 15 iulie.

Acordat în mod tradiţional piloţilor care reuşesc să impresioneze în curse la începutul carierei în sporturilor cu motor, Trofeul Bandini a fost primit cu bucurie de brazilian.

"Este o mare onoare să primesc Trofeul Bandini, în special când iei în considerare piloţii care l-au primit în trecut. Aş dori să mulţumesc celor din Brisighella pentru sprijinul şi generozitatea şi tuturor celor care m-au ajutat în carieră până acum. Aştept cu nerăbdare ceremonia de acordare a premiului de luna viitor, care promite să fie un eveniment grozav", a declarat el.

Trofeul Bandini se acordă anual începând din 1992 în memoria pilotului italian Lorenzo Bandini, care a încetat din viaţă în urma unui tragic accident suferit în Marele Premiu al statului Monaco din 1967.

Premiul este oferit de comunitatea din Brisighella, oraşul natal al lui Bandini situaţia în apropierea circuitului de la Imola.

Printre cei 18 câştigători de până acum se numără şi foştii campioni mondiali Lewis Hamilton, Fernando Alonso şi Michael Schumacher.

Via | Formula1

Comentarii (1)

  • Pe BRUNO il ajuta numele, ca de obicei, pt ca pe mine unul nu m-a impresionat cu nimic anul trecut. Am dreptate ?
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru