Bruno Senna, pregătit să scrie o nouă pagină in istoria Williams

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 08.02.2012
Un pilot cu numele Senna va urca joi pentru prima oară într-un monopost Williams după 1994. Bruno Senna speră să scrie un nou capitol în istoria echipei, chiar dacă familia sa nu va fi prezentă la curse.

Bruno Senna este pregătit să debuteze oficial ca pilot al echipei Williams cu ocazia celei de-a treia zile de teste de la Jerez.

Brazilianul va începe un nou capitol în istoria echipei Williams şi speră să se ridice la înălţimea aşteptărilor la aproape 20 de ani de la moartea unchiului său Ayrton Senna la volanul unui monopost Williams.

"Sper că va fi grozav. Sper că va fi un capitol frumos. Începutul unei noi istorii, sincer să fiu. Multă lume m-a întrebat cum s-a simţit familia mea când am venit la Williams. Toată lumea este foarte fericită. Bunicul meu (n.r - tatăl lui Ayrton Senna) şi toţi ceilalţi au muncit din greu pentru ca acest lucru să devină realitate. Ei ştiu că este o echipă puternică şi sper că împreună să revenim în top", a declarat Bruno Senna într-un interviu acordat agenţiei de presă Reuters.

Chiar dacă are sprijinul familiei sale, Senna a admis că nu se aşteaptă ca aceasta să vină la curse, fiind încă marcată de tragedia suferită la moartea lui Ayrton Senna în 1994.

"Bunicul meu nu se va urca în avion pentru a veni în Europa.

Bunica m-a vizitat de câteva ori, dar nu a ajuns la curse. Nu sunt sigur dacă vrea să vină la curse. Nici măcar mama mea nu se bucură prea mult. Bunicii mei nu au fost niciodată la un circuit de curse. Este dificil pentru ei şi uşor de înţeles. Mama mea admite foarte uşor că nu se entuziasmează prea mult. Este vorba despre munca şi alte lucruri, dar dacă ar avea de ales ar spune nu. Dar mă sprijină şi asta contează", a mai precizat el.

Via | Reuters

Comentarii (2)

  • Un pilot cu numele Senna
    Foarte frumos memorial!
    Trist e ca Ayrton nu poate fi la debutul nepotului! Sa fie de bun augur!!!
    14 0
  • Senna
    "...pregătit să scrie o nouă pagină in istoria Williams, la aproape 20 de ani de la moartea unchiului său Ayrton Senna la volanul unui monopost Williams."-Doamne fereste sa nu coincida paginile!
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru