Button, bucuros dupa cel mai bun rezultat din calificari

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 29.09.2007

Button a reusit pe circuitul de casa al echipei Honda cel mai bun rezultat in calificari din acest an. Englezul a obtinut al 7-lea timp, insa va pleca de pe locul 6 ca urmare a retrogradarii lui Rosberg cu 10 pozitii pe grila de start.

“Iubesc aceste conditii de ploaie”, a admis Button. "A fost o sesiune de calificari foarte buna si evident sunt multumit ca am reusit un rezultat bun in cursa de acasa in fata fanilor echipei Honda. Au fost conditii dificile pe pista, mai ales la final cand nu stiam ce tipuri de cauciucuri sa luam”.

Button lauda strategia aleasa de echipa si spune ca duminica se va lupta pentru puncte: “Echipa a facut o treaba minunata cand a decis strategia noastra. Ma bucur ca m-am calificat pe locul 7 si ca voi pleca al 6-lea maine. Ma gandesc deja la cursa si daca va ploua avem sanse bune sa castigam puncte”, a mai spus Button.

Comentarii (1)

  • HUOOO
    De azi noapte de la ora 1 incerc sa-mi schimb echipa shi nu reusesc... este ora 07:14 shi nici acum nu pot face schimbarile... am impreresia ca "Program special pentru schimbari in weekendul Fuji" nu este respectat de organizatorii acestui joc... ma asteptam mai mult de la voi... RUSINE SA VA FIE!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru