Button dezvaluie de ce a ramas la Honda

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.05.2008
Jenson Button a marturist ca spera sa ramana la Honda pentru ca este increzator in sansele echipei de a oferi rezultate competitive in Formula 1.

Honda Racing nu au obtinut rezultate impresionante in Formula 1, motiv pentru care s-a speculat ca Jenson Button ar intentiona sa plece la o echipa capabila sa ii ofere o masina cu care sa castige curse. Totusi, pilotul englez sustine ca se simte mai bine la team-ul japonez decat in urma cu un an si crede ca Honda aduc imbunatatiri cursa de cursa.

"Nu este vorba despre rezultate, care nu au venit inca. Dar situatia generala s-a imbunatatit", explica Button in cadrul unui interviu acordat publicatiei Auto Motor und Sport. "Facem progrese la fiecare cursa. Echipa a fost buna de la bun inceput, dar acum s-a intarit cu oamenii potriviti".

Button face referire directa la Ross Brawn, noul sef al Honda Racing, despre care spune ca a adus un suflu nou la echipa. "Nu as fi vrut sa stau la Honda la fel ca anul trecut. I-am spus CEO-ului Honda, Takeo Fukui-san, ca ceva trebuie sa se schimbe. Am facut presiune ca ar trebui sa-l aducem pe Brawn, iar reactia lor mi-a demonstrat ca opinia mea este luata in serios.

Cand aducerea lui Brawn s-a oficializat, nu cred ca a existat cineva care sa nu fie entuziasmat. Toti s-au gandit: acesta este punctul de cotitura. Acum simt ca merita sa astept".

Sezonul 2009 va aduce numeroase schimbari de ordin tehnic, iar Button spera ca Honda sa profite din plin de acest lucru. "2009 reprezinta o situatie speciala pentru ca regulile se schimba foarte mult si toata lumea va porni de la zero. Aceasta este sansa noastra", a mai spus Button.

Comentarii (4)

  • Atentie la titlu!
    Atentie la titlu!
    0 0
  • da..
    Cred ca Honda trebuia sa creasca mai mult :Honda aduc imbunatatiri cursa de cursa.Si pe deasupra se simte si foarte bine fata de sezonul trecut
    0 0
  • oare?
    dupa rezultatele de pana acum Honda ar trebui sa "piloteze" in Silver !
    0 0
  • pai tocmai
    in ciuda rezultetelor a ramas
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru