Button: “Victoriile cu McLaren, mai importante decat cele cu Brawn”

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.04.2010
Jenson Button crede ca victoriile pe care le obtine in prezent cu McLaren au o valoare mai mare decat cele realizate alaturi de Brawn GP.

Jenson Button a cucerit titlul mondial in sezonul 2009 dupa ce a obtinut 6 victorii pentru Brawn GP, continuand evolutiile bune si la noua sa echipa, McLaren Mercedes.

Britanicul si-a trecut deja in cont doua victorii in primele etape ale anului si crede ca in viitor aceste succese vor avea o “greutate” mai mare decat cele obtinute la fosta sa echipa, intrucat McLaren are un prestigiu superior.

“In viitor aceste victorii vor conta mai mult decat acum. La McLaren, diferenta este ca ei stiu deja ce inseamna victoriile si au obtinut foarte multe in ultimele decenii. Pe cand Honda nu a reusit asta ca echipa. Din acest punct de vedere, este diferit. Cu McLaren stii ca in aproape fiecare sezon vor lupta pentru titlu, in timp ce cele mai multe echipe din pitlane nu sunt obisnuite cu acest lucru. Dar niciodata nu poti lua ce am obtinut cu Honda si Brawn, pentru ca acestea sunt echipele care m-au transformat in persoana si pilotul care sunt acum”, a explicat campionul mondial.

Via | Autosport

Comentarii (8)

  • Button...
    dar cu cele de la Honda?...
    4 1
  • e un papagal
    A ajuns campion mondial cu McLaren sau cu Brawn? Sunt curios pe ce loc va termina cu marele McLaren. Imi facea impresia ca e mai inteligent...
    8 6
  • @ Daniel.
    @ Daniel.
    Sincer nu prea se potriveste ttlul postari tale cu declaratia lui Button.
    5 2
  • @baronu_albastru
    tu sigur citesti stirea inainte sa postezi ?

    "Dar niciodata nu poti lua ce am obtinut cu Honda si Brawn, pentru ca acestea sunt echipele care m-au transformat in persoana si pilotul care sunt acum”
    5 8
  • salutare
    Button este in aceeasi pozitie in care se afla un jucator de fotbal,care joaca la Urziceni,sa zicem si vine la teaua,unde din totdeauna a fost presiunea obtinerii locului1,in era dinaintea oierului!
    2 7
  • erata!
    *Steaua
    3 6
  • Mama Matura
    Si Fernando Alonso a facut o declaratie identica ca idee de baza cu Jenson Button, dar fanii McLaren nu au ezitat sa-i "laude" caracterul. Totusi pe Jenson il vor ridica in slavi pentru ca asa spune refrenul unei poezii numite "Suntem romani si nu putem sa fim nimic mai mult", din folclor.
    7 8
  • florin
    button
    Dintre toti pilotii de la McLaren care au fost mie mi-a placut de Mika H, era un om foarte moale in afara pistei si foarte agresiv pe pista.De Button ce sa zic? are un stil foarte bun de condus, stie sa aiba grije de masina ,etc etc. Sunt un fan McLaren si am alergie la culoarea rosie........
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru