Campionul GP2 din 2013, pilot de rezervă la Manor

de Daniel Popescu
Joi, 04.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fabio Leimer, campionul GP2 din sezonul 2013, a devenit pilot de rezervă la Manor şi va concura pentru echipă în anumite sesiuni de antrenamente libere.

Esential 2013 este anul in care Fabio Leimer a cucerit titlul in GP2
Manor a anunţat cu numai câteva zile înainte de Marele Premiu al Canadei recrutarea lui Fabio Leimer în calitate de pilot de rezervă.

Elveţianul în vârstă de 26 de ani a cucerit titlul în GP2 în 2013, însă nu şi-a găsit niciun post în Formula 1 anul trecut, astfel că s-a reorientat spre Campionatul Mondial de Anduranţă.

Pe lângă rolul tradiţional de pilot de rezervă, Leimer va avea oportunitatea să participe la unele sesiuni de antrenamente libere care nu au fost încă nominalizate. El a admis că este încântat de oportunitatea de a urca în cockpitul unui monopost de Formula 1.

"Sunt entuziasmat că am primit această oportunitate şi aş dori să mulţumesc celor de la Manor pentru încrederea acordată în abilităţile mele. Sunt entuziasmat în special să am şansa să concurez în anumite sesiuni de antrenamente libere de vineri, dar aştept cu nerăbdare să petrec timp alături de echipă, să contribui cu observaţiile mele şi să învăţ despre echipă", a declarat el.

Anunţul vine la numai câteva zile după ce Manor a confirmat recrutarea lui Bob Bell pe postul de consultant tehnic.

Via Manor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru