Claire Williams, fiica lui Frank Williams, a devenit şef-adjunct al echipei

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a anunţat miercuri numirea lui Claire Williams, fiica proprietarului Frank Williams, în funcţia de şef-adjunct al echipei.

Williams a anunţat miercuri o schimbare importantă în structura de conducere a echipei, care evidenţiază planurile lui Frank Williams pentru viitor.

Britanicul în vârstă de 70 de ani a dezvăluit că fiica sa Claire a preluat funcţia de şef-adjunct al echipei, urmând să aibă un rol esenţial în gestionarea teamului pe termen scurt şi lung.

"Cunoştinţele ei despre sport şi pasiunea pentru echipă nu pot fi puse la îndoială şi sunt mândru să spun că pe parcursul carierei sale aici s-a dovedit a fi unul dintre cele mai importante bunuri ale noastre. Cu Claire în funcţia de sef-adjunct ştiu că viitorul echipei Williams este în mâini foarte sigure", a declarat el.

Claire Williams s-a angajat la echipa tatălui său în 2002 ca ofiţer de presă, iar recent a fost numită în funcţia de director al departamentului de marketing. După mai bine de un deceniu petrecut la echipă, ea crede că este pregătită pentru această nouă provocare.

Urmareste Automarket
"Am crescut în acest sport şi am învăţat totul de la unul dintre legendarii şefi de echipa din Formula 1, aşa că mă simt pregătită pentru această nouă provocare.
Înţeleg devotamentul fiecărei persoane din echipă şi sunt determinată să ne vedem din nou în frunte"
, a precizat ea.

Claire Williams calcă astfel pe urmele lui Monisha Kalternborn, care a devenit în acest an prima femeie care îndeplineşte funcţia de şef de echipă în Formula 1. Indianca a preluat 33% din acţiunile celor de la Sauber şi se ocupă de gestionarea echipei în locul fondatorului Peter Sauber.

Via Williams

Comentarii (2)

  • Nooo binee...
    8 1
  • jkkljl
    asa si....
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru