Coreea de Sud, ultima cursă la Williams pentru Sam Michael

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.07.2011
Sam Michael nu va mai participa la cursele de Formula 1 după Marele Premiu al Coreei de Sud, ca parte a retragerii sale din funcţia de director tehnic al echipei Williams.

Williams a anunţat în prima parte a anului că Sam Michael va părăsi postul de director tehnic al echipei la sfârşitul acestui an, însă australianul a dezvăluit că rolul său actual va lua sfârşit cu trei curse înainte de final, imediat după Marele Premiu al Coreei de Sud.

După cursa din apropiere de Seul, Michael îi va preda funcţia succesorului său Mark Gillan, urmând că ulterior să îndeplinească doar un rol secundar în fabrică.

"Cei mai mulţi directori tehnici călătoresc la curse, dar structură pe care mizează Williams nu conţine un director tehnic care să călătorească. Va exista un şef al operaţiunilor de inginerie în persoana lui Mark Gillan care va veni în Japonia şi Coreea de Sud pentru a vedea cum lucrez. Apoi el va prelua atribuţiile mele", a declarat el.

Conform actualului său contract, Michael va rămâne la Williams până în 1 martie, însă cel mai probabil va putea pleca mai devreme dacă va ajunge la un acord cu o altă echipă.

În prezent, se vehiculează că a primit deja oferte din partea echipelor Ferrari, Mercedes GP şi Force India, însă australianul susţine că nu a luat încă nicio decizie în privinţa viitorului său.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru