Coulthard vrea introducerea unui element de sustinere a aripii fata

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.09.2007

Dupa accidentul suferit la Monza duminica trecuta, David Coulthard militeaza pentru introducerea unui element de sustine a aripii fata.

Toate cele patru roti ale unei masini moderne de Formula 1 sunt legate cu un material puternic de sasiu, astfel ca sansele ca acestea sa se desprinda de masina sunt destul de reduse. Accidentul lui Coulthard din virajul Grande a fost cauzat de desprinderea aripii fata, care a ajuns ulterior sub monopostul sau, in urma contactului cu Giancarlo Fisichella.

“Accidentul m-a facut sa imi dau seama ca, daca pui un element de sustinere, asemanator cu cel de la roti, pe aripa fata, atunci cand este lovita aripa ramane pe masina. Daca ajunge sub masina pierzi directia, iar apoi esti in pericol”, a declarat david Coulthard.

Comentarii (2)

  • f. bine
    e bine ca se mai intereseaza si de siguranta, nu numai de performante, si poate cu fixarea asta nu mai abandoneaza unii la orice atingere a eleronului fata
    0 0
  • in ce ?
    pericol? ;-)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru