Damon Hill mizeaza pe Hamilton

Publicat Marti, 26.06.2007

Fostul pilot de Formula 1 Damon Hill considera ca Lewis Hamilton va castiga campionatul, in urma unei lupte aprige cu coechipierul sau, Fernando Alonso.

"Pariez pe Lewis. Nu este nicio indoiala ca parcursul britanicului este incredibil, insa Alonso nu va disparea din competitie. Spaniolul a avut o prestatie buna in Statele Unite si sunt curios sa vad ce se va intampla in Franta. Avantajul lui Hamilton este ca nu are nimic de pierdut, iar pana acum s-a descurcat impecabil. Are incredere in el si este entuziasmat de ceea ce face. Este o placere sa-l urmaresc pilotand", a declarat Hill.

Damon Hill a castigat campionatul mondial de Formula 1 in anul 1996, pe vremea cand evolua la Williams.

Comentarii (16)

  • nu se poate
    e imposibil asa ceva.....din nou prea mare punctajul acordat pt o declaratie a unui fost pilot de F1.
    0 0
  • ShArKy46
    ...
    lui alonso sau raikkonen nici daca zicea campionu campionilor asa ceva nui dadeatzi punctaju asta...cinei damon hill asta ?
    0 0
  • avocatu
    :)
    incep sa cred ca cei care se ocupa cu punctajul acestor stiri au un umor negru si o placere sarcastica de a provoca schimbari repetate in clasament...altfel nu imi explic discrepanta aceasta vadita intre valoarea informatiei si a punctajului aferent
    0 0
  • asta e...e jocul lor :)
    si io care ma bucuram ca luasem 10 pe sutil :)
    0 0
  • ....
    prea mult pt ...+7..max 9
    0 0
  • De acord
    Cei din redactie cred ca vor sa faca rasturnari si miscari in clasament caci astfel nu imi imaginez cu iau toti pilotii pentru stiri de 2 lei atatea puncte...o fi zis asta ca castiga hamilton dar 17 este enorm....cum am mai zis... maine o sa zica o echipa ca a schimbat cauciucurile si o sa ia 30 de pct. :d Cei de la automarket sunt neseriosi si dau punctele dupa ureche si nu dupa o grida bine stabilita in care nota de subiectivism sa fie mica. Nu stiu sa se organizeze si sa-si faca un tabel cu o ordine de valoare a stirilor dupa care sa puncteze. Parca managerii acestui site ar fi copii....
    0 0
  • Re
    Postu de mai sus este al meu dar mam semnat cu niku din greseala......si inca ceva ce am mai zis si vreau sa subliniez...:
    CUM MAI ZIS SI CUM AU MAI REMARCAT SI ALTII... HAMILTON TOT TIMPUL IA PUNCTE MULTE PENTRU ORICE...SI DACA ANUNTA CA S-A DUS LA TOALETA IA 10 PCT..DECI REZULTA CA CEI DIN REDACTIE SUNT FANI HAMILTON.
    Cand vedeti o stire despre hamilton pe vreun site strain sa il puneti repede in echipa ca sigur va lua cele mai multe pct in ziua aceea!!!
    0 0
  • avocatu
    re
    sau poate concursul ar trebui sa se numeasca "Hamilton-Automarket"
    0 0
  • realcriss
    hamilton
    probabil ca incearca sa compenseze cele -25 de saptamana trecuta, oricum la hamilton tot ce se intampla se inmulteste cu 3 :))
    0 0
  • Mda
    Eu va propun sa nu mai mizati pe Hamilton:))
    0 0
  • horted
    re
    da, bogdan, asa am facut eu etapa trecuta si eram pe 600 si ceva inainte de cursa. Hamilton a facut vreo 130 puncte din stiri intr-o saptamana. cu Hamilton,McLaren si un Sato in echipa erai primul fara sa mai schimbi ceva. curat manager.
    0 0
  • Asa e
    Parerea mea k tot de informatie si noroc este vorba
    0 0
  • e chiar asa de greu ?
    ce e chiar asa de greu de observat k parerea unui fost pilot de F1 conteaza f mult ( in + sau in - in baremul de acordare a punctelor ) ?
    0 0
  • Mircea
    Reactie
    Dragii mei, am recitit toate mesajele voastre. In principiu, reactia voastra ar fi extrem de corecta daca Hamilton, de exemplu, ar fi fost scos din concurs sau schimbarile care l-ar avea ca subiect ar fi blocate si doar cativa useri ar beneficia de punctele sale. In schimb, in cazul de fata, fiecare dintre voi il poate coopta in propria echipa si poate castiga sau pierde puncte. Cel mai amuzant este faptul ca atunci cand Hamilton ia puncte in minus exista unii care nu sunt de acord iar cand ia cu plus exista altii (sau poate aceiasi) care din nou nu sunt de acord. Situatia este de-a dreptul amuzanta si am inceput sa ne obisnuim cu ea.

    In rest, KalEl a pus punctul pe i si este cel care a observat cel mai corect problema. Fiecare pilot laudat de o fost glorie a Formulei 1 va primi acelasi numar de puncte. Problema e faptul ca Hamilton este senzatia acestui debut de sezon (pe buna dreptate, de altfel, avand in vedere rezultatele sale) astfel ca foarte multe dintre stiri il au in prim plan. Asta este situatia, nu inventeaza redactia noastra contexte si situatii, este pur si simplu ceea ce se intampla in F1. Mai ramane sa contestati rezultatele din F1 si totul e in regula.

    Un user spunea ca in momentul in care vedeti o stire legata de HAM pe un site strain sa il bagati in echipa. Complet de acord. Acelasi lucru se intampla insa si in cazul tuturor celorlalti piloti.

    Un alt user spunea ca acest tip de stire este o informatie de doi lei. Daca Damon Hill venea in Romania si la o cafea cu respectivul user ii spunea acestuia ca Hamilton va castiga in 2007, acea informatie devenea imediat una extrem de importanta. Depinde mult de unghiul de abordare.

    Repet pentru a nu stiu cata oara. Grila de punctare exista. De fapt, aceasta a fost o surpriza si pentru unul dintre redactorii noi de pe Automarket, care nu se astepta sa avem asa ceva. Insa grila exista, este pusa in aplicare si bine face.

    Nu ne intereseaza sa facem miscari si rasturnari in clasament. Sincer, nu ma intereseaza cine e pe primele locuri. Singurul moment in care avem tangenta cu clasamentele este acela de dupa cursa, cand postam rezultatul final al etapei. Daca aveti impresia ca cineva sta sa calculeze variante si sa vada ce punctaj are anumit user in comparatie cu altul, gresiti enorm. Nu e timp pentru asta. Si, in plus, am vrut sa facem un concurs corect. Pot sa garantez asta cu numele meu. Cei care ma cunosc stiu despre ce vorbesc.

    Unul dintre voi intreba retoric: "cine-i damon hill asta?". Buna intrebare. In loc de raspuns ar trebui sa punem zavorul pe usa, sa inchidem pravalia si sa plecam toti cu capul plecat spre casa.

    Bafta.
    0 0
  • chiuchean
    MUY BIEN
    Bravo Mircea caci cam multi concursanti vad ca nu au o treaba cu lumea F1.....cei care nu stiu cine e Damon Hill ar trebui depunctati....
    0 0
  • ?
    concursanti ? :))))) poate concurenti ;))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru