David Richards: "Prodrive va fi in Formula 1 in 2008"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 19.08.2007

David Richards a negat speculatiile potrivit carora echipa de Formula 1 Prodrive nu isi va face debutul in 2008.

Lipsa informatiilor despre cea de-a 12-a echipa din Formula 1 si mai ales faptul ca anuntul oficial asteptat pentru luna iulie nu s-a materializat a produs speculatii ca echipa nu va fi pregatita sa debuteze in F1 in 2008.

Richards a declarat insa pentru motorline.cc, referindu-se la aceste zvonuri: "In niciun caz. Vom fi acolo anul viitor".

Britanicul a adaugat ca mai multe informatii vor fi disponibile "foarte curand", chiar daca termenul dat de McLaren pentru furnizarea masinii pentru Prodrive a expirat deja de cateva saptamani.

Comentarii (4)

  • Silviu.KIMI
    .
    Bine ca a zis "foarte curand", nu "in curand"!
    0 0
  • @Silviu.KIMI
    Care e diferenţa?
    0 0
  • bronz
    O alta echipa silver in concursul F1. Sau poate trebuie creat pentru ei grupa bronz? (sper ca concursul va continua si in 2008).
    0 0
  • de unde stii?
    am auzit ca vor avea cam aceeasi masina cu mclaren ....sasiu mclaren ...motor mercedes...sunt shi ei capabili de o surpriza...akuma sa vedem ...pe langa de la rosa cine va veni...paffet?...nu cred...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru