Davidson: "M-am lovit de un castor si mi-a distrus cursa!"

Publicat Luni, 11.06.2007

Britanicul Anthony Davidson spune ca a terminat pe locul al 11-lea ieri din cauza unui castor care a intrat pe pista si pe care l-a lovit in timp ce rula in spatele Safety Car-ului. Pilotul Super Aguri a fost nevoit sa treaca pe la boxe pentru a-si schimba eleronul-fata, care a fost partial distrus de impactul cu animalul.

"Imi pare rau de castor si de cursa mea in acelasi timp. Nici macar nu l-a observat in focul cursei si nu am putut intelege de ce mi s-au blocat pneurile-fata brusc pe o portiune dreapta", a declarat suparat Davidson, care avea snase mari sa cucereasca primele sale puncte in Formula 1.

Pe de alta parte insa, colegul sau Takuma Sato a reusit sa se claseze pe locul al saselea, cucerind trei puncte extrem de pretioase. Ba mai mult, Sato a reusit depasirea zilei la Montreal, trecand spectaculos de campionul mondial en-titre Fernando Alonso in penultimul tur al cursei.

"Este in mod clar cea mai frumoasa zi din cariera mea in Formula 1", a declarat japonezul.

Comentarii (8)

  • Interesant...
    Sato desi a terminat pe locul 6 a fost punctat cu 10+ fata de Heidfeld doar cu 7+ pentru ca a depasit pe Alonso intro maniera de mare pilot...oare Kovalainen cat o sa ia pentru uriasa crestere in cursa?
    0 0
  • Cat spirit de observatie
    Eu ma intreb de unde a stiut ca a lovit tocmai un castor. La viteza aia, Davidson a fost in stare sa clasifice animalul pe care tocmai l-a lovit. Bravo Anthony, data viitoare poate dai peste o girafa.
    0 0
  • castor
    se stie ca in antrenamente si ralf s era cat pe ce sa loveasca un castor. probabil ca banuit sau chiar asa e. Oricum nu cred ca iesea in public cu o asemenea declaratie daca nu era asa. ar fi fost peneibil
    0 0
  • Super aguri-mecanici
    Ati observat cand a intrat Davidson la boxe..mecanici nu erau pe acolo..probabil uitasera de cursa
    0 0
  • ce-a mai tare faza !
    cu intrarea lui Davidson la boxe,penibil pentru echipa
    0 0
  • Burghila
    Nimic penibil
    N-a fost deloc penibil. Nici Davidson nu se astepta sa intre la boxe. Daca erati atenti, la singura reluare s-a observat ca era angajat intr-o depasire (sau cineva il depasea) si a trantit o frana fix inainte de linia boxelor, preferand sa o ia pe-acolo. Din pacate avem doi comentatori la TVR1 ca sa trancaneasca intre ei, nu pentru a observa cursa.
    0 0
  • tzitzi
    domnule castor
    ce nesimtire din partea castorului, nici macar nu si-a platit intrarea la cursa! si Davidson de ce da vina pe un biet animalut, cand ar trebui sa o dea pe echipa sa?!? nu era nici urma de mecanic la boxe cand a intrat Anthony pentru schimb si realimentare. Faza asta mi-a reamintit de Barrichello, care a pierdut titlul mondial, cu multi ani in urma, pt ca unul dintre mecanici nu venise sa-i monteze si a patra roata intr-o intrare la standuri.
    0 0
  • Lucian
    pt tzitzi
    faza cu a patra roata e cu Eddie Irvine nu cu Barrichello... si e vorba de sezonul 1999 cand Schumi a stat pe tusa datorita piciorului rupt la Silverstone si astfel Irvine a devenit pilotul nr. 1 la Ferrari. Barrichello nu s-a batut niciodata pentru titlu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru