De la Rosa si Petrov, pilotii echipei Campos?

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.08.2009
Potrivit ultimelor speculatii, Pedro de la Rosa si Vitaly Petrov vor forma linia de piloti ai echipei Campos Grand Prix, in timp ce Manor ar urma sa fie sponsorizata in 2010 de compania Virgin.

Apropierea Marelui Premiu al Europei a adus si informatii suplimentare despre noile echipe care vor concura in Formula 1 incepand din sezonul 2010.

Dupa ce USF1 si-a asigurat cea mai mare parte a bugetului pentru urmatorii ani prin aducerea ca investitor a cofondatorului YouTube Chad Hurley, Campos Grand Prix este foarte aproape declarificarea liniei de piloti pentru 2010.

Radio Marca sustine ca Pedro de la Rosa si Vitaly Petrov (foto) vor fi confirmati ca piloti titulari pentru Campos, insa echipa nu a comentat oficial aceste informatii. Contractul lui de la Rosa ca pilot de teste al echipei McLaren expira la finalul anului, in timp ce rusul Petrov concureaza in prezent in competitia GP2.

Alte informatii pozitive au venit din partea celor de la Manor, dupa ce publicatia Autosport a dezvaluit ca echipa a ajuns la un acord cu compania Virgin pentru ca aceasta sa devina sponsorul principalal team-ului. Intelegerea ar urma insa sa fie oficializata abia la jumatatea lunii noiembrie.

Intre timp, situatia echipei BMW-Sauber in perspectiva sezonului viitor ramane incerta.

Ultimele speculatii lanseaza ipoteza ca, in cazul in care germanii vor decide sa inchida echipa, fabrica de la Hinwil ar putea fi transformata intr-un centru de dezvoltare si cercetare pentru modelele sale din gama ecologica.

Via | 20minutos.es | GrandPrix.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru