Dennis dezvaluie strategia McLaren pentru cursa

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 02.11.2008
Ron Dennis a dezvaluit ca McLaren a adoptat o strategie diferita in calificarile de la Interlagos, sugerand ca Lewis Hamilton are multa benzina in rezervor.

Hamilton va pleca doar de pe pozitia a patra in Marele Premiu al Braziliei, in contextul in care are nevoie de un loc 5 pentru a-si asigura titlul mondial indiferent de performanta pe care o va realiza rivalul sau, Felipe Massa.

Rezultatul neasteptat de slab inregistrat de hamilton a fost insa explicat de seful Ron Dennis, care a marturisit ca McLaren a luat serios in calcul probabilitatea unei ploi pe parcursul cursei. Practic, britanicul a sugerat ca Hamilton are foarte multa benzina in rezervor comparativ cu pilotii din fruntea grilei.

"Duminica poate ploua si, daca asa se va intampla, vom vedea Safety Car-ul pe pista", a explicat Dennis. "In acest caz, strategiile agresive de cursa pot fi afectate de variabile imprevizibile. Prin urmare, am optat pentru o strategie de cursa care sa ne protejeze impotriva unor astfel de interventii. Acum ne concentram sa evitam problemele la start, dupa care cei doi piloti ar trebui sa fie in masura sa obtina o performanta competitiva".

Comentarii (3)

  • degeaba
    hamilton are multa benzina... Dar...masa e invincibil ...are suficienta benzina petru 2 pit-stopuri si isi va crea un avans suficient ca sa iasa in fata lui hamilton...cat despre ploaie...Nu va ploua ! Go masa :X
    0 0
  • Massa:))))
    Ce blufeaza fazanu eu is ferarist da de castiga masa titlu imi arunc tv pe geam ......... Massa o comite cursa asta nici macar nu o sa castige ca o sa faca pe el de timorat ce i.
    0 0
  • @SpeedGeorge - massa invincibil? :)))
    lol... good one :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru