Dennis neaga o disputa interna intre pilotii sai

Publicat Miercuri, 18.04.2007

Ron Dennis, seful McLaren, a infirmat orice disputa sau tensiune in interiorul echipei, intre cei doi piloti pe care team-ul britanico-german il aliniaza la startul Marilor Premii din 2007. Intrebarile presei europene au survenit in momentul in care Fernando Alonso a fost luat deoparte in Bahrain de Ron Dennis, avand o discutie intre patru ochi.

"A fost doar o discutie in care i-am dat cateva sfaturi parintesti. Suntem norocosi sa avem in echipa un dublu campion mondial iar relatia dintre el si Hamilton este fantastica. Nu exista nicio disputa intre piloti si ne vom asigura ca lucrurile vor ramane astfel si de acum inainte. Vrem sa castigam campionatul mondial. Avem in echipa un campion mondial si un pretendent la titlu si trebuie sa le dam sanse egale fiecaruia".

Intrebat de ce a simtit nevoia sa ii dea sfaturi lui Alonso, Dennis a declarat: "In Australia, de exemplu, in conferinta de presa, primele trei intrebari i-au fost adresate lui Hamilton. Am simtit cum Fernando se gandea: <Hei, totusi sunt campion mondial!>".

Comentarii (10)

  • schumi
    asta e valoarea lui alonso
    daca mai era Schumi in F1 cu acest Ferrari 2007 matura pe jos cu Alonso. Acum ca Micheal nu e, Fernando o cam incaseaza de la Hamilton. E un super talentat ca si Schumi, va avea viitor. Fernando slabut, foarte slab. Un debutant il face la mare arta! Am un mesaj pentru Fernando si fanii sai Alons-y! cum zic francezii. C-mmon Lewis kick some ass.
    0 0
  • chiar asa?
    Belgian newspaper 'Het Laatste Nieuws' has learned from several English journalists that Hamilton has bullishly said he will beat Fernando Alonso's ass. Although being very kind to Alonso in public by saying he is partnered with the best driver of the world, he is thinking otherwise behind the scenes.
    0 0
  • Mircea Mester
    Aham
    Buna sursa: "Has learned from several English journalists"

    :)
    0 0
  • apoi vedeti dragilor
    tot la vorba mosului s-a ajuns. Si chiar sogoru Ron mi-o dat dreptate: sclifalfonso tre sa iasa in fata, ca doar e campionul mondial. Exact cum va spuneam: sponsori, bani, publicitate, imagine ... etc. Stiu care sunt jocurile pentru ca acelasi lucru fac si eu, doar ca in alt sport/sporturi.
    0 0
  • Re: Aham
    Sursa e problema ziarului belgian, care a publicat textul de mai sus saptamana trecuta. Eu am vrut doar sa aduc un alt punct de vedere.
    0 0
  • Mircea Mester
    horted
    Stai sa se incaiere baietii si o sa vezi ca punctele de astazi vor pleca pe alte carari :)

    Pana una-alta, sursa oficiala este Dennis :)
    0 0
  • ..
    Nu contest punctele. Scuze. Am completat stirea doar.
    0 0
  • Mircea
    Ok...Am eu mania persecutiei, ca de obicei atunci cand se comenteaza pe marginea unei stiri am contestatii legate de puncte.

    Mea culpa
    0 0
  • Fecilicitari!!!
    :)))
    0 0
  • si totusi sunt oameni
    In mod cert cei doi nu si-au adresat cuvinte rautacioase. Dar nici nu cred ca o persoana ca Alonso e prea incantat de succesul neasteptat al lui Lewis. El e dublu campion mondial, a castigat o prima cursa pentru Mclaren, la momentul cand toti dadeau deja favoriti pe Ferrari.
    In mintea unui mandru campion, Fernando nu a gresit cu nimic la Bahrain, "masina trebuie sa fie de vina". Tocmai de asta Mclaren au dus masina la Woking si o desfac complet sa caute vre-o "problema".
    Si daca nu vor gasi nimic? cum va reactiona Fernando? mai ales ca urmeaza GP Spaniei?
    Alonso are o relatie foarte frageda deocamdata cu Mclaren,pentru ca e doar la inceput. Culmea, incepatorul Lewis are o relatie de o decada cu Ron Dennis si Norbert Haug. Daca dupa Malaezia Ron Dennis a avut grija sa-i felicite pe amandoi, dupa Bahrain, Alonso a lasat masina la verificarea FIA si a plecat direct catre cabina lui.
    Lewis a trecut in 3 curse, de la a nu sti daca se va descurca in Melbourne, pana la a zice ca isi va da toata silinta sa ia titlul dupa Bahrein.
    Alonso este mandru, orgolios si increzator in fortele proprii; se certa si cu inginerii Renault sa faca asa cum vrea el.
    Lewis are 22ani si"he's taking on the World". Nu se mai limiteaza sa-si doreasca o cursa castigata cat de curand, ci vrea chiar titlul.
    Pentru GP Spaniei, Alonso ca e foarte motivat sa-i dea o lectie "parvenitului" Lewis pentru ca ii da emotii in sanul Mclaren. Sper ca vom vedea un spectacol Alonso - va fi cu atat mai greu pentru spaniol, pentru ca nu prea agreeaza circuitul catalan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru