Dennis: "Nu stim sa pierdem!"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.04.2008
Seful echipei McLaren, Ron Dennis, admite ca McLaren nu stiu sa piarda, insa crede ca Hamilton va reusi sa treaca peste dezamagirea suferita in Bahrain.

Hamilton a avut duminica o cursa dezastruoasa in Bahrain, terminand pe locul 13 in urma unei erori de pilotaj la start. Seful sau, Ron Dennis, a admis ca echipa nu stie sa gestioneze foarte bine esecurile.

"Daca esti o persoana competitiva, esti dur cu tine insuti", explica Dennis. "Am spus-o de multe ori si nu cred ca eu fac exceptie: nu prea stim sa pierdem. Suntem luptatori si, cand ne gandim ca nu am facut o cursa foarte buna, plecam si vrem sa ne gandim doar la cursa urmatoare pentru ca stim ca daca nu se schimba nimic vom fi si mai competitivi".

Oficialul britanic spune ca Hamilton este interesat doar de situatia din clasamentul pilotilor si crede ca dupa primele trei curse Hamilton nu are niciun motiv de ingrijorare. "Singurul lucru la care te uiti in weekend sunt punctele din clasament, iar toti sunt foarte apropiati in acest momente. Cand lucrurile sunt atat de echilibrate, nu poti intra in panica. Te concentrezi pe startul weekendului si muncesti pentru a face o treaba buna".

Comentarii (3)

  • da!!!!!
    are dreptate oricum Mclaren castiga campionatul deoarece au piloti si masina pe cand ferari au doar un pilot pe kimi ca massa saracul il prinde bn decorul!!!!
    0 0
  • :)
    problema e ca nu stiti nici sa castigati:)
    0 0
  • whisky...
    ...tu scrii aici ca te plictisesti? Intreb si eu.... ptr ca observ - esti (cam) departe de subiectul si realitatile Formulei 1 (si nu numai in comentariul asta al tau).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru