Dezbatere internă la Williams: Senna sau Barrichello?

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.01.2012
Conducerea tehnică a echipei Williams face presiuni pentru prelungirea contractului lui Rubens Barrichello, însă CEO-ul Adam Parr vrea să-l aducă pe Bruno Senna.

Alegerea coechipierului lui Pastor Maldonado pentru sezonul 2012 al Formulei 1 a condus la apariţia unui conflict intern în cadrul echipei.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia italiană Omnicose, conducerea tehnică a echipei insistă pentru păstrarea veteranului Rubens Barrichello, principalul argument fiind experienţa pilotului brazilian în Formula 1.

De altfel, în condiţiile în care Williams traversează o perioadă de tranziţie, cu un nou furnizor de motoare (Renault) şi un nou departament tehnic condus de Mike Coughlan, păstrarea lui Barrichello ar asigura atât de dezvoltare mai bună a monopostului, cât şi menţinerea unui punct de legătura cu trecutul recent.

În schimb, CEO-ul Adam Parr intenţionează să-l aducă la echipă pe Bruno Senna. Chiar dacă nu a obţinut rezultate peste aşteptări la Renault în ultima parte a anului trecut şi a comis câteva greşeli, brazilianul este văzut de Parr drept o achiziţie pozitivă din punct de vedere al marketingului şi al bugetului echipei.

Între timp, Adrian Sutil speră în continuare la locul disponibil la Williams şi, potrivit sursei citate, are deja pregătit un buget de 8-10 milioane de euro, provenit preponderent din partea celor de la Medion,  compania care l-a sprijinit în ultimii ani.

Via | Omnicorse

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru