Di Grassi: "Am sanse sa-l inlocuiesc pe Piquet Jr"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 01.10.2008
Lucas di Grassi crede ca are sanse sa-l inlocuiasca pe Nelson Piquet Jr in 2009, insa a admis ca totul va depinde de decizia lui Fernando Alonso de a ramane sau nu la echipa.

Linia de piloti a echipei Renault pentru sezonul 2009 este in continuare incerta, desi marti v-am oferit cateva detalii interesante din interiorul echipei franceze .

Astfel, di Grassi a confirmat ca are sanse sa devina titular in 2009, insa crede ca o astfel de oportunitate se va ivi numai in cazul in care Fernando Alonso va ramane la echipa.

"Daca Alonso pleaca, cred ca va fi dificil pentru echipa sa se bazeze pe doi piloti neexperimentati: Piquet Jr ca pilot numarul unu si un debutant alaturi de el. Ar fi imposibil pentru o echipa competitiva sa ia o astfel de decizie".

"Daca Nelson pleaca, poate ca am o sansa. Acum asteptam sa vedem ce se intampla cu Alonso si Piquet. Nu depinde de mine, ci de Flavio Briatore".

Publicatia Autosport a speculat marti ca Renault va renunta la serviciile lui Piquet Jr dupa rezultatele modeste din 2008. In plus, di Grassi a martusit ca francezii sunt multumiti de evolutiile sale din GP2 din acest sezon, el castigand trei curse in 2008. "Renault sunt mult mai multumiti de rezultatele dmele din GP2 din acest an comparativ cu anul trecut, dar nu am vorbit inca despre sezonul viitor", a mai precizat el.

Comentarii (2)

  • .........
    "Astfel, di Grassi a confirmat ca are sanse sa devina titular in 2009, insa crede ca o astfel de oportunitate se va ivi numai in cazul in care fernando alonso va ramane la echipa.".....va rog nu profitati de faptul ca Fernando nu are masina anul asta....ramane, totusi, un nume MARE in F1.....cu majuscule.....
    0 0
  • NeoGalaxy
    Supozitii
    Nu cred ca Di Grassi va avea performante mai bune decat Nelson Jr dar nici masina nu a fost chiar cea mai tare la inceputul sezonului. Si pentru primul an in F1 cred ca Nelson Jr s-a descurcat foarte bine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru