Directorul de operatiuni al McLaren va parasi echipa

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 13.09.2008
Directorul de operatiuni al echipei McLaren, Steve Hallam, va parasi team-ul britanic la finalul acestui an, pentru a prelua o functie similara in NASCAR.

Hallam a fost inginerul de curse al pilotilor Nigel Mansell si Ayrton Senna la Lotus, inainte de a ajunge la McLaren in anul 1990.

Britanicul a contribuit decisiv la titlurile mondiale cucerite de Mika Hakkinen in 1998 si 1999, fiind inginerul de cursa al pilotului finlandez.

Ulterior, el a fost promovat ca director al departamentului de operatiuni, insa va parasi echipa la sfarsitul anului pentru a incerca o noua provocare in NASCAR.

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    @Bravo lui
    Ron o sa fie concediat cand Mercedes va cumpara echipa. Se stia de mult dar are nevoie sa castige un titlu pentru a nu fi schimbat. Oricum si daca cumpara Mercedes echipa mare branza de ei tot nu o sa fie. Nu este ca si cum Mercedes sta chiar pe roze in industria auto!
    0 0
  • ptr galaxy
    frate ia numara tu cate ferrari-uri au luat foc pe strada de noi si ia vezi tu cate SLR-uri Mclaren au ars eu zic ca niciunu.asa ca nu mai vb in plus .
    0 0
  • @NeoGalaxy
    irelevant comentariul si nu vad legatura.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru