Domenicali are incredere in Raikkonen

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.08.2008
Stefano Domenicali a negat zvonurile potrivit carora Ferrari ar putea renunta la serviciile lui Kimi Raikkonen, in urma prestatiilor modeste din ultimul timp.

Raikkonen nu a mai castigat nicio cursa de la Marele Premiu al Spaniei din luna aprilie, fiind surclasat in dese randuri de coechipierul sau, Felipe Massa.

Totusi, seful Scuderiei, Steafano Domenicali, si-a reafirmat sprijinul pentru pilotul finlandez. "Contractul sau expira numai la sfaristul anului viitor. Asa ca nu avem niciun motiv sa ne grabim. Acum ne concentram doar pe titlu", a declarat Domenicali pentru Gazzetta dello Sport.

Totodata, oficialul italian nu crede ca modul in care se pregateste Raikkonen pentru curse are vreo legatura cu rezultatele sale mai putin convingatoare din ultimul timp. "Nu cred ca modul in care se pregateste pentru un Grad Prix are vreo legatura cu situatia sa actuala", a adaugat el.

Comentarii (2)

  • ????? ce vrea sa insemne asta??
    Ori nu mi-am revenit eu din betia de aseara ori ai gresit iarasi voi:)))))>>>>>>>>>Nu cred ca se pregateste pentru un Grad Prix are ceva cu situatia sa actuala
    0 0
  • bai stefano
    mai bine le-ati face masinile mai bune si mai fiabile ptr ca ferrari nu prea au avut asemenea probleme de multi ani.nu sa li se strice motoarele in timpul curselor sau sa-si piarda esapamentul cum a fost cazul lui kimi .el putea castiga acea cursa.si sa mai lucrati si voi la stategie ca sunteti praf.la monte carlo a-ti dat-o in bara ptr ca nu i-ati schimbat pneurile de ploaie la timp.la magny cours la fel:la primul pit stop nu i-ati schimbat pneurile lui kimi.deci voi trebuie sa munciti mai mult.si sa vorbiti mai putin.luati exemplul lui kimi in aceasta privinta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru