Domenicali: "Ferrari a gresit strategiile la Monaco"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 27.05.2008
Ferrari au avut probleme la Monaco atat cu pneurile lui Raikkonen cat si cu strategia lui Massa.

Stefano Domenicali, seful Ferrari, sustine ca problemele pe care Kimi Raikkonen le-a avut in cursa de la Monaco au inceput chiar inaintea startului.

"Asa cum stim cu totii, cu trei minute inainte de start trebuie ca rotile sa fie montate. Un mecanic a anuntat insa in ultimul moment faptul ca avem o problema legata de acest aspect. Insa pneurile erau deja montate de doua minute, asa ca e dificil de inteles ce s-a intamplat acolo. Am fost nevoiti sa lucram la masina lui Kimi pana aproape de momentul plecarii in turul de formare si asta a determinat oficialii sa ne penalizeze pilotul cu un drive-through", spune oficialul Calutului Cabrat.

Foarte interesant este faptul ca Felipe Massa a platit si el pretul unei strategii eronate, pozitia a treia pe care a ocupat-o la final fiind una norocoasa. "Felipe a fost programat cu o singura intrare la boxe deoarece ne-am bazat pe o informatie eronata legata de timpul probabil. Nu a plouat atat de mult precum ne-am fi asteptat si, dupa ce i-am schimbat lui Felipe pneurile cu unele de ploaie, nu a mai plouat asa cum ne spunea noua radarul.

In aceste conditii, multe elemente legate de strategie au fost compromise, astfel ca noi consideram ca punctele adunate sunt maximum din ce se putea in contextul dat. Oricum, Felipe a fost foarte competitiv pe un circuit pe care nu il prea iubeste. A crescut si va creste in continuare iar acest lucru reprezinta un element pozitiv pentru echipa", incheie Domenicali.

Comentarii (10)

  • puncte
    nu am primit punctele ptr domenicali. ca se intampla?
    0 0
  • ...
    Si inca o stire, care nu apare pe site, dar pt care ne-ati depunctat.
    0 0
  • puncte Domenicali
    din nou nu am primit puncte pt domenicali cred ca mai bine nu il mai tin ca vad ca nu-mi dati punctele pt el este a treia oara sa ma obisnuiesc sau ce misto stirea da puncte canci multumesc mult
    0 0
  • puncte Domenicali
    ma nene voi cu stirile voastre daca le punctati dati la toti nu doar la unii din fata am mai intrebat se dau puncte preferentiat sau ce ca vad ca nici atunci nici acum nu le prrimesc sa nu mai iau domenicali sau ce
    0 0
  • punctele pentru domenicali se mai dau si la noi????
    sa ne mai batem capul ca vad ca nu va intereseaza sau dati doar la unii punctele nu e prima data cand mi se intampla asa nici atunci nu mi s-a dat un raspuns nici acum nu ma astept la ceva din parteal voastra da macar nu mai da-ti stirea daca nu dati la toti punctele
    0 0
  • ???
    Piquet, inlocuit de Doornbos? 27.05 / 14:50...voi aveti stirea asta??..ca eu nu o vad...mi sa scazut 3 puncte...pentru Domenicali...nu am primit nici un punct..nu mai inteleg nimic
    0 0
  • mircea
    Puncte
    Cel mai probabil, e vorba de o diferenta de timp din cauza update-ului.

    Rabdare, va rog.
    0 0
  • de unde???
    unde e stirea cu doornbos??
    0 0
  • ???
    Ideea e ca mi sa-au scazut 3 puncte pentru stirea cu Doornbos...da stirea la mine nu exista
    0 0
  • Doornbos
    Former Grand Prix driver Robert Doornbos has concluded a deal to appear in the cockpit of Renault's Formula One cars in 2008, according to reports.

    The 26-year-old Dutchman, who raced 11 times for Minardi and Red Bull until late in 2006, reportedly penned the agreement with the French squad's main sponsor ING - a Dutch bank - to perform demonstration driving duties, the Dutch publication Formule 1 Race Report said on Monday.

    Doornbos dropped out of the American open wheeler scene for 2008 following the merger of the Champ Car and IRL series.

    He has since signed to represent AC Milan in the forthcoming football-meets-motor racing Superleague Formula.

    Doornbos' very next high-speed outing, however, could be a one-day Renault test at the Silverstone circuit on Friday, motorsport-total.com claims.



    The German portal said Doornbos' shakedown is so he can adapt to the car ahead of his demonstration outings, including in Rotterdam and Moscow.

    His management, meanwhile, denied that a connection can be made between Doornbos' Renault commitment and the increasing pressure on the team's struggling race driver Nelson Piquet.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru