Domenicali, multumit de parcursul Scuderiei Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.07.2008
Stefano Domenicali considera ca Scuderia ferrari a avut un parcurs foarte bun in prima jumatate a sezonului, intrucat echipa se afla pe pprimul loc in ambele clasamente.

Inaintea Marelui Premiu al Germaniei din acest weekend, Ferrari conduce clasamentul constructorilor in fata celor de la BMW-sauber si mcLaren, in timp ce Kimi Raikkonen si Felipe massa se afla pe primul loc in clasamentul pilotilor la egalitate cu Lewis Hamilton.In acest context, seful Scuderiei Ferrari, Stefano Domenicali, crede ca echipa a avut un parcurs bun in primele 9 curse ale sezonului.

"Cand facem sumarul primei jumatati de sezon avem doua numere certe. Conducem clasamentul constructorilor si suntem cu ambii piloti in lupta pentru titlul la piloti, alaturi de Lewis Hamilton. In lupta pentru aceste pozitii am reusit multe CMRT-uri in curse, asa ca este o jumatate de sezon pozitiva", a declarat Domenicali pentru postul de televiziune Setanta Sports.

Comentarii (2)

  • intreare
    in echipa mea nu apar puncte in dreptul lui Dominicali, de ce?
    0 0
  • scuze
    avea minus trei de acum o saptamana
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru