Domenicali: "Soarta titlului este in mainile lui Hamilton"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.10.2008
Stefano Domenicali a admis ca titlul pilotilor din acest sezon depinde exclusiv de performanta pe care o va realiza Lewis Hamilton in Brazilia.

Hamilton are un avans de 7 puncte in clasament in fata lui Felipe Massa si are nevoie doar de un loc 5 pentru a-si adjudeca primul titlu mondial din cariera.

In acest context, seful Scuderiei Ferrari, Stefano Domenicali, a admis ca soarta titlului este in mainile lui Hamilton, insa a precizat ca la constructori situatia este exact invers.

"Destinul nostru nu este in mainile noastre, pentru ca pentru a castiga titlul cu Felipe trebuie in primul rand sa castigam, iar Hamilton sa nu aiba o cursa buna", a declarat Domenicali.

"In privinta clasamentului constructorilor situatia este diferita. Stim ca avem acest avantaj (n.r - de 11 puncte in fata celor de la McLaren) care insa nu este suficient, pentru ca niciodata nu poti sa sti ce se va intampla".

McLaren au fost loviti de probleme tehnice in cursa de la Shanghai, cand pneul dreapta-fata al monopostului lui Heikki Kovalainen a cedat. "Asta se poate intampla fiecaruia dintre cei patru piloti care pot influenta rezultatele celor doua clasamente.

Sincer sa fiu, cred ca presiunea apasa pe ambele echipe", a adaugat el.

"Stim ca toti sunt concentrati, dar ingroziti de faptul ca ceva neasteptat se poate intampla din nou. Va fi foarte important sa ramanem calmi si sa vedem ce se va intampla in ambele campionate in Brazilia".

Comentarii (8)

  • admin
    ma intreb, daca Ferrari au fost punctati pentru avantaj in clasamentul constructorilor, faptul ca Hamilton este in avantaj in clasamentul pilotilor si pentru faptul ca totul sta in "performanta" lui nu este de apreciat ?
    0 0
  • @michelle_b
    Ferrari nu au primit puncte pentru ca sunt lideri in clasamentul constructorilor, ci pentru declaratiile lui Domenicali despre modul in care acestia trebuie sa abordeze ultima cursa.
    0 0
  • admin
    adica pentru aceasta declaratie: "Stim ca avem acest avantaj (n.r - de 11 puncte in fata celor de la McLaren) care insa nu este suficient, pentru ca niciodata nu poti sa sti ce se va intampla". ??? si de ce nu pentru asta: "In acest context, seful Scuderiei Ferrari, Stefano Domenicali, a admis ca soarta titlului este in mainile lui Hamilton, insa a precizat ca la constructori situatia este exact invers." ??? Cit despre "Stim ca toti sunt concentrati, dar ingroziti ...." se refera la ambele echipe, pentru ca este legata de "Sincer sa fiu, cred ca presiunea apasa pe ambele echipe" ...
    0 0
  • adica
    totul depinde de hamilton care nu primeste nici un punct ca si piesa principala a acestui articol, evident daca vrea puncte tre sa fie la ferrrrrraaaarrrriiiii
    0 0
  • sherlock
    =)) =)) =)) multumesc de explicatie ! cred ca asta era ! :P
    0 0
  • grila super secreta ...
    si aplicarea ei devine tot mai greu de inteles si inexplicabila ... atunci cind Briatore spune ca doreste ca Massa sa ia titlul pentru ca e italian si ii uraste pe cei de la McLaren, Massa este creditat cu 12 puncte iar lui Lewis i se scad 9. E drept, omul avea o explicatie profund fondata pe realitate si pe abilitatile de pilotaj ale celor doi, precum si pe situatia din clasamentul pilotilor ! acum, cind Comenicali spune ca "Soarta titlului este in mainile lui Hamilton", e foarte greu ce punctat cel in mainile caruia sta titlul, pentru ca e de fapt o dorinta a lui Domenicali, e o irealitate vis a vis de situatia din clasament si ..... cred ca s-a inteles ideea .... pot spune doar ca nu ma mai mira nimic !
    0 0
  • erata
    Comenicali = Domenicali
    0 0
  • halal consecventa
    parca atunci cand cineva erau laudat, intr-un fel sau altul, de altcineva, primea puncte iar cand cineva recunoastea ca e slab era depunctat. se pare ca lucrurile se schimba.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru