Domenicali: "Suntem competitivi"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 23.08.2008
Stefano Domenicali sustine ca monopostul Ferrari este foarte competitiv pe circuitul de la Valencia si tinteste o calificare cat mai buna pe grila de start.

Ferrari s-a impus in ultima sesiune de antrenamente libere de vineri, dupa ce Kimi Raikkonen a reusit cel mai bun timp.

Seful Scuderiei, Stefano Domenicali, considera ca echipa este foarte competitiva si spera ca pilotii sa obtina performante pe masura in calificarile de sambata.

"Din ceea ce am putut vedea, avand in vedere necunoscutele unei zile obisnuite de vineri, putem spune ca suntem competitivi", a precizat italianul. "Daca suntem suficient de competitivi pentru a ne atinge obiectivul vom sti numai incepand cu calificarile de sambata dupa-amiaza".

La randul sau, Felipe Massa a fost multumit de realizarile sale personale din prima zi de la Valencia. "Suprafata pistei este inca foarte murdara si este usor sa faci greseli prin care pierzi zecimi pretioase. Trebuie sa fii perfect pentru a face un tur bun", a precizat brazilianul. "Imi place circuitul. Este o atmosfera frumoasa si trebuie sa spun ca organizatorii au facut o treaba grozava. A fost important sa gasim imediat o baza buna de plecare pentru setari si am reusit sa facem asta".

Comentarii (4)

  • si intarzie..........
    deblocat:- nu se poatr face nik...
    0 0
  • e cineva acasa?
    se apropie sedinta de calificari,nu deblocati schimbarile?
    0 0
  • scuze
    scuze,inca nu este ora 14
    0 0
  • normal ca monopostul e competitiv
    Insa ceea ce este intre scaun si pedale nu e competitiv!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru