Echipele incep testele de la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.09.2008
Echipele de Formula 1 incep miercuri o sesiune de trei zile de teste pe circuitul de la Jerez, in pregatirea Marelui Premiu al statului Singapore de la sfarsitul acestei luni.

Desi BMW-Sauber, Honda si Williams au fost prezente pe circuit si marti, testele vor incepe cu adevarat miercuri, cand 8 dintre echipe vor fi prezente pe circuit.

McLaren se va baza pe pilotii de teste Garry Paffett si Pedro de la Rosa, primul urmand sa testeze miercuri. Kamui Kobayashi va incepe testele pentru Toyota, in timp ce pilotii titulari ai echipei, Timo Glock si Jarno Trulli, sunt programati sa testeze in urmatoarele doua zile.

Renault a decis sa il foloseasca in toate cele trei zile de teste pe Lucas di Grassi, Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr fiind liberi pana la cursa din Singapore. Christian Klien se va afla la volanul monopostului BMW-Sauber F1.08, Alex Wurz va testa capabilitatile monopostului Honda, in timp ce Kazuki Nakajima se va afla in cockpitul Williams.

Sebastian Vettel va testa timp de doua zile pentru viitoarea sa echipa, Red Bull Racing. Intre timp, Toro Rosso il va pune la incercare miercuri pe Sebastien Buemi si joi pe Takuma Sato, unul dintre cei doi avand sanse reale de a deveni in 2009 pilot titular pentru micuta echipa italiana.

Force India nu va testa deloc in aceasta saptmana, in timp ce Scuderia Ferrari va efectua un test privat pe circuitul de la Mugello. Luca Badoer se va afla in monopost miercuri, joi va veni randul lui felipe Massa, iar testele vor fi finalizate vineri de Kimi Raikkonen.

Bineinteles, echipele pot opera modificari de ultima ora in programul testelor.

Comentarii (17)

  • @admin
    ... azi esti darnic...:D
    0 0
  • Bv domnu Popescu
    Unii( ca mine) muncesc sa afle cine testeaza inca de azi dimineata, si altii i primesc gratis. E corect? Plus ca aici tine de voi. Daca ati fi afisat mereu inainte de blocare intelegeam, dar asa, de ce? Inseaman ca nici voi nu sunteti in stare sa aflati mereu pilotii. Asa ca, ar trebui stipulat in regulament daca se afiseaza cine testeaza pana la blocarea schimbarilor. Macar stiam sa nu mai intorc pe dos 100000 de pagini de net in 6 ore. RUSINE!!!
    0 0
  • Mircea Mester
    Informatie
    Automarket, de ce naiba dai informatii? Ce esti tu, vreo publicatie de stiri sa faci asta? Rusine!

    Si acum serios...

    Jondaniel, sansele sunt identice pentru toata lumea in concursul asta. mai mult, aici vorbim de o stire pentru pasionatii de Formula 1, nu de una legata de F1 Champ. Asa cum ar trebui sa privesti toate stirile de pe acest site, de altfel.

    Conform statisticilor noastre, 30% dintre vizitatorii acestei sectiuni nu au cont in F1 Champ. pentru ei, o stire de genul "Au inceput testele la Jerez. Vor testa cativa piloti si cateva echipe" ar suna ciudat, corect?

    Capu' sus. Hai ca se poate.
    0 0
  • @Dl Mester
    Este corect ce spuneti referitor la stri pt cei care nu partici la F1 Champ, dar, de ex, se putea da stirea pt ei dupa ora 13. Asa exista putin respect pt cei 100-200 de useri care stau non-stop pe site-ul asta si pe multe altele pt a cauta informatii care sa-i ajute concurs. Nu cred ca doar eu gandesc asa. AM dreptate?
    0 0
  • @Mircea Mester
    ma bag si eu ca musca... dar, jondaniel are dreptate: ori afisati, ori nu afisati pilotii care testeaza. Azi e prima data cind sunt afisati INAINTE de blocare. Nu e vorba ca nu sunteti publicatie de stiri, dar nu ati dat constant pilotii (se poate vedea de la orice test care a avut loc si nu au fost afisati pilotii inainte de blocare) si asta e putin ciudat...daca stim ca dati lista, nu ne mai chinuim cu 2 zile inainte sa cautam cine si in ce zi testeaza. STIU o veche expresie a ta, care se potriveste: e treaba voastra cind si cum afisati o stire..stiu asta! doar ca sunt cam derutata...multumesc ptr timpul acordat
    0 0
  • total
    imi aduc aminta ca anul trecut cautam de ne lua dracu pe toti cine cum testeaza, deoarece nu stiam nici cine testeaza zilele 2 si 3, ce sa mai vorbim de prima zi. Anul acesta s-a mai schimbat un pic, in ultimul timp aflam si noi inaintea blocarii schimbarilor cine testeaza in prima zi, pentru ziua 2 si 3 e deja joc de glezne. Mircea, iti dau dreptate, este un portal de stiri, dar ce se intampla daca dadeati stirea asta dupa ce schimbarile sunt blocate? Mai castigati si voi un pic de trafic pt. ca lumea era obisnuita sa primeasca mura-n-gura testeri si dadeau la refresh de se saturau. Oricum, stirea asta ar fi trebuit publicata dupa blocari. "Capu' sus. Hai ca se poate" (data viitoare, adica anu viitor)
    0 0
  • @jondaniel
    get a life
    0 0
  • ?
    adica?
    0 0
  • @michelle_b si @alcstm
    Nu e prima oara cand publicam programul primei zile de teste inainte de blocarea schimbarilor. De altfel, in acest an, cred ca in 90% din cazuri am publicat stiri referitoare la pilotii care testeaza in prima zi inainte de ora 13:00. Iti dau doar doua exemple: http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/13196/echipele-incep-testele-de-la-hockenheim.html si http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/12846/echipele-incep-testele-la-silverstone.html.
    0 0
  • Nu va mai agitati
    Pilotii se stiau deja de la 11.41. Penultimul comentariu:
    http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/14863/f1-champ-programul-schimbarilor-in-testele-de-la-jerez.html
    0 0
  • ??
    ferarii vor primi puncte daca testeaza la mugelo? cred ca nu ar tebui sa primeasca???
    0 0
  • @jul74
    Asa cum scrie negru pe alb in regulament, testele se puncteaza doar daca participa mai mult de 50% dintre echipe. Ar fi ilogic sa punctam Ferrari, pentru ca baietii testeaza singuri, deci vor iesi intotdeauna pe primul loc :)
    0 0
  • teste
    sunt de acord cu jondaniel,adica unii mor pe zeci de pagini de net si altii primesc totul pe tava,este un concurs cine vrea sa castige sa munceasca putin pt asta
    0 0
  • timpi
    1. C. Klien BMW Sauber F1.08 1:19.537 44
    2. S. Vettel Red Bull Racing RB4 1:19.878 +0.341 34
    3. G. Paffett McLaren MP4-23 1:20.602 +1.065 26
    4. S. Buemi Toro Rosso STR3 1:20.870 +1.333 20
    5. L. Di Grassi Renault R28 1:21.080 +1.543 48
    6. A. Wurz Honda RA108 1:21.123 +1.586 23
    7. K. Kobayashi Toyota TF108 1:21.186 +1.649 35
    8. K. Nakajima Williams FW30 1:23.171 +3.634 35
    0 0
  • si ferrari va fii punctata...??
    ferrari va fii punctata daca nu ia parte la testele de la jerez??
    0 0
  • LOL
    IRATIONAL . pune ochiu' si citeste mai sus !
    0 0
  • !!!!
    ce ma mai distrez cu pilotii astia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru