Echipele neaga aparitia unui nou scandal al deflectoarelor

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.02.2010
Williams si Mercedes GP considera ca nu exista nicio premisa pentru aparitia unui nou scandal pe tema legalitatii deflectoarelor.

Cu ocazia lansarii monopostului F10, Ferrari si-a manifestat ingrijorarea ca anumite echipe vor incalca regulamentul tehnic in privinta deflectoarelor, intrucat acesta prezinta in continuare neclaritati.

Cu toate acestea, Williams si Mercedes GP, doua dintre cele trei echipe care au lansat pentru prima oara acest concept, au negat posibilitatea aparitiei unor neintelegeri, considerand ca regulamentul este clar in aceasta privinta. Intrebat daca anticipeaza un nou scandal pe aceasta tema, Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams, a replicat:

"As fi surprins pentru ca este destul de clar. Odata ce ai luat o decizie in privinta interpretarii, nu exista limite pentru acea interpretare. Depinde de ce poate face fiecare echipa. Este ceva diferit de a veni cu o alta interpretare, asa ca nu pot sa vad un scandal. Si nu am vazut interpretari diferite pe noile monoposturi. As fi surprins sa existe probleme cu dublu-deflectoarele", a precizat britanicul.

La randul sau, Ross Brawn, seful echipei Mercedes GP, crede ca declaratiile oficialilor Ferrari se refereau la o intalnire de la finalul anului trecut cu Charlie Whiting, directorul de curse al FIA.

"Au existat cateva cereri interesante pe care le-a facut Whiting cu cateva luni in urma.

Cred ca Whiting a fost foarte clar, asa ca probabil Ferrari s-a referit la aceste lucruri pentru ca ei au avut o atitudine destul de extrema", a declarat britanicul.

O galerie foto cu deflectoarele utilizate in acest an de cele sapte echipe prezente la Valencia este disponibila aici.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Pai tre sa fie DUBLU
    Problema cica ar fi ca sunt echipe care ar folosi TRILU sau CVADRUPLU deflector nu doar DUBLU. McLaren si Mercedes GP ar fi pe lista. Asa am citit pe forum la ferraristi. Oricum trebuie clarificat totul inainte de inceperea sezonului sa nu fie problemele de anu trecut.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru