Eddie Irvine a fost condamnat la şase luni de închisoare, însă pedeapsa poate fi suspendată

de Daniel Popescu
Vineri, 10.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fostul pilot de Formula 1 Eddie Irvine a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru că s-a bătut într-un club cu fiul unui fost primar din Milano, însă pedeapsa ar putea fi suspendată.

Esential 6 luni de inchisoare este pedeapsa primita de Eddie Irvine pentru o bataie intr-un club
2 victorii a obtinut Eddie Irvine pe parcursul carierei sale in Formula 1
Eddie Irvine şi-a câştigat o reputaţie nefastă în Formula 1 pe parcursul carierei derulate în perioada 1993-2002 ca urmare a numeroaselor conflicte pe care le-a avut în paddock, dar şi în afara acestuia.

Acum în vârstă de 48 de ani, irlandezul şi-a păstrat personalitatea şi după retragerea din Formula 1 şi a fost implicat recent într-o bătaie într-un club de noapte cu Gabriele Moratti, fiul unui fost primat al oraşului italian Milano.

Cei doi s-au acuzat reciproc de folosirea unor pahare în timpul confruntării şi au fost condamnaţi la şase luni de închisoare, însă cel mai probabil niciunul nu va ajunge la închisoare, întrucât pedeapsa ar putea fi suspendată.

Motivul oficial al încăierării nu a fost făcut public, însă presa internaţională speculează că cei doi au intrat în conflict din cauza unei femei.

Pe parcursul carierei sale în Formula 1, Irvine a obţinut două victorii şi a ocupat locul doi în clasamentul general al sezonului 1999, atunci când concura pentru Ferrari.

Via Reuters

Comentarii (3)

  • Duarte
    4 victorii are Eddie Irvine , toate in 1999 si nu 2 cum ati spus voi
    4 0
  • Eddie Irvine,de putine ori invingator,...dar tot de putine ori i s-a intimplat sa nu termine in puncte(4-5ori)in cei 4 ani la Ferrari,e drept ca restul curselor au fost abandonuri,dar nici scuderia n-avea masina de titlu mondial!
    2 1
  • GrosJan
    nu e ala pumnit de Senna? Dap, ala e..
    http://www.f1rogues.com/2011/10/24/senna-vs-irvine/

    Da era tare in gura Senna asta, stia si pe damboviteste:
    "You’re gonna have problems not with me only, but with lots of other guys, also the FIA"
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru