Eleron nou pentru McLaren in Brazilia

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.10.2008
McLaren a dezvoltat un eleron 100% nou care, spera britanicii, il va ajuta pe Hamilton sa termine sezonul in frunte.

McLaren va utiliza la cursa din Brazilia un nou design pentru eleronul posterior, echipa britanica sustinand ca acesta il va ajuta pe Lewis Hamilton sa termine pe prima pozitie sezonul 2008 in Formula 1. "Am facut cateva modificari importante la pachetul aerodinamic al masinii pentru a-i creste acesteia eficienta", a afirmat Martin Whitmarsh, seful echipei de Formula 1.

In conditiile in care Hamilton are nevoie de un loc cinci la Interlagos pentru a-si adjudeca titlul, Ron Dennis a reusit sa ii capaciteze pe inginerii echipei, sustinand ca principalul scop al acesteia este de a-l sustine pe Lewis in lupta pentru prim loc, si nu de a se bate pentru prima pozitie la constructori.

"Daca am pierde titlul la piloti, toata lumea ne-ar ataca din toate partile. Nu se va uita nimeni la circumstantele din acest an, singurul lucru pe care il vor vedea urmand sa fie faptul ca McLaren a dat-o din nou in bara. Stiu ca inca nu s-a incheiat sezonul. Insa, va rog sa ma credeti, victoria in aceasta stare de adversitate iti da o satisfactie mult mai mare", crede Dennis.

Comentarii (4)

  • despre asta e vorba?
    http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/15850/mclaren-pregateste-o-noua-aripa-spate-pentru-brazilia.html
    0 0
  • horted
    probabil ca nu sunt stiri de azi pe site-urile consacrate si se da "pe repeat" aceeasi stire. ca sa fie mai interesant, o data se numeste "aripa spate" si alta data "eleron posterior" . asteptam cu nerabdare stirea cu "aparatoarea spate" McLaren sau chiar si cea cu "gadget-ul aerodinamic din partea de spate a monopostului" ... ar mai fi, dar las si imaginatia altora sa zburde ...
    0 0
  • de cate ori apare aceasta stire ?
    probabil e important stirea dar sa apara in fiecare zi (poate e ceva sponsorizare :), reclama)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Eleron :)
    Se poate ca acest eleron sa fie foarte important, dar in acelasi timp conteaza ce se va intampla in cursa. Om trai si om vedea :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru