Elvetia intoarce spatele pilotilor de F1

Publicat Joi, 07.06.2007

Oficialitatile din Elvetia ar putea schimba legea care le permitea pilotilor de Formula 1 sa plateasca taxe foarte mici.

Tara Cantoanelor are inca in vigoare o lege prin care pilotii de curse sunt catalogati cu statutul de someri, ceea ce ii face sa nu plateasca, sau sa plateasca dari foarte mici catre stat. Acest drept a fost castigat datorita faptului ca pe teritoriul tarii nu exista niciun loc unde sa se dispute Grand-Prix-uri.

Aceasta modificare i-ar putea afecta pe Kimi Raikkonen, Fernando Alonso, Felipe Massa si Nick Heidfeld, cei care sunt rezidenti in Elvetia si care momentan se bucura de aceasta facilitate.

Comentarii (3)

  • hahahahahaha
    Eu stiam ca au doar o taxa fixa de platit, indiferent de venituri. Astfel Elvetia e atragatoare pentru oricine cu multi bani si care nu au o dragoste deosebita pentru automobil (din cauza legilor antipoluare). Defapt Elvetia ar fi taramul perfect pentru Virinel, doar doar de ar pleca acolo....
    Dar sa fie considerati someri pilotii de orice formula e deja prea amuzant.
    0 0
  • da....
    as vrea si eu sa fiu somer ca alonso sau ca massa. cu banii lor....
    0 0
  • ...
    si mie mi-ar place sa fiu somer ca alonso sau ca massa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru