Emotiile lui Coulthard inaintea ultimei curse

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 01.11.2008
David Coulthard a dezvaluit emotiile care l-au cuprins in momentul in care si-a dat seama ca Marele Premiu al Braziliei reprezinta ultima cursa din cariera sa.

David Coulthard se va retrage din activitatea de pilot la finalul cursei de la Interlagos din acest weekend, punand astfel capat unei cariere in care a luat startul in 246 de Mari Premii.

Inainte de a deveni consultant al echipei Red Bull si, probabil, comentator de Formula 1 pentru BBC, Coulthard a dezvaluit cum a trait ziua dinaintea sosirii la Interlagos.

"Nu ma gandeam la retragere cand am plecat joi spre Argentina pentru o activitate de markenting", a declarat Coulthard. "Karen (n.r - logodnica lui Coulthard) m-a dus la aeroport ca de obicei si abia cand am urcat in masina am realizat ca plec in calitate de pilot si ca ma voi intoarce ca un fost pilot de Formula 1. Asta a fost prima oara cand chiar m-a socat. Pe parcursul acestui an, cand m-am gandit ca este mai bine pentru toata lumea sa plec, totul parea foarte logic".

Scotianul a marturisit ca nu intentioneaza sa concureze in alta categorie a sporturilor cu motor decat cu caracter ocazional, pentru distractie. "Am concurat 26 de ani si asta este mai mult decat orice altceva", a precizat el.

"Dar amuzant este ca nu simt dorinta de a concura in alta competitie. Intotdeauna am vrut sa pilotez la cel mai inalt nivel si acesta a fost obiectivul meu. Niciodata nu am visat sa concurez in alta parte. M-am uitat la curse de cand eram copil pentru ca aici am vrut sa ajung. Asa ca astazi nu ma pot imagina concurand in alta parte".

Comentarii (3)

  • antrenamente libere 3
    http://sportsvialaptops.blogspot.com/
    0 0
  • antrenamente liber 3
    http://www.justin.tv/zura008
    0 0
  • Mult succes!
    Pacat ca marele gentelman nu a castigat niciodata titlul mondial.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru