F1 Champ 2008: 700 de inscrieri in primele 24 de ore!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.02.2008

In numai 24 de ore de la lansarea concursului F1 Champ 2008, aproape 700 de useri si-au inregistrat deja echipe pentru campania ce va incepe pe data de 3 martie prin punctarea stirilor.

Noua editie de F1 Champ se anunta mai palpitanta ca oricand odata cu introducerea modulului de pariuri, prin care userii vor avea la dispozitie mai multe modalitati de a castiga premiile puse in joc. Cel care va descoperi cea mai buna strategie pe parcursul intregului sezon va vedea cursa de la Instanbul din 2009 live!

Daca nu ti-ai facut inca echipa, nu mai sta pe ganduri si inregistreaza-te acum pentru a prinde un loc pe grila de start a F1 Champ 2008!

Comentarii (13)

  • putine inscrieri ....
    cam putine inscrieri ?!?
    0 0
  • alinette
    Putine??!
    Cum putine, yoda? 700 de useri care si-au facut echipa in prima zi inseamna enorm. Nu e vorba de fotbal aici, e Formula 1. Supertare. Si mai sutn 3 saptamani...
    0 0
  • Pai da, cam putine
    Nu te supara fratzica. Formula 1 nu e fotbal e adevarat, dar uite-te ce premii se dau la jocurile de fotbal care au acelasi profil si uita-te la premiile F1. Sa nu mai zic de regulamentul de aici care e de trei bani, la fel ca premiile.
    0 0
  • premii
    Zicea undeva ca premiile insumeaza 7000 de euro. Avand in vedere ca nu vad nicaieri vreun sponsor sau ceva de genul asta si ca 7000 de euro sutn platiti de automarket, cre ca sunt mai mult decat suficienti. Apropos, stii cat costa enciclopedia aia pe care o dau ei la final? 150 de dolari. Sa te vad cum dai tu 3 milioane jumate pe o carte, chiar daca iti place foarte mult...
    0 0
  • nepremiatul
    ce conteaza?!
    ...si daca dati premiile ca si pana acum ,intr-o zi o sa aveti 1400 de useri care vor parasi acest "super concurs"!
    0 0
  • Asta e
    Adevarat, multiuseri inscrisi deocamdata iar premiile sunt slabute. Poate ca nu valoarea conteaza ci dragostea de F1. Cel putin cata un tricou sau o alta mica atentie se poate da mai usor si ar fi o placere pentru participanti sa aibe amintiri din F1, chiar daca sunt simbolice. Nu comparati premiile cu veniturile personale pentru ca problema sta altfel, acea encicopedie este egala cu zero daca ne gandim cum este pusa la dispozitie... bani multi in joc dar sa ne bucuram si noi, catusi de putin.
    0 0
  • Fortza Ferrari
    Singurul lucru care trebuie sa conteze este dragostea de F1 nu premiile....aviz celor care sunt nemultumiti!Fortza FERRARI
    0 0
  • minime
    @issok
    stai tu linistit k automarket nu iese in pierdere. pe trafic.ro sunt undeva in top5. asta inseamna ca sunt foarte cautati pentru publicitatea online
    0 0
  • pt issok
    Bine fratzik. Pentru atasamentul tau fata de automarket meriti cadou de la organizatori un tricou, dar pe care sa scrie neaparat jackass. Problema nu este pretul cartii, ci faptul ca nu stiu ink de unde se poate cumpara, dar tu esti prea naiv sa-ti dai seama. Iti dau un sfat: pariaza pe Force India, cica astia iti trimit cartea pe mail daca vor castiga un puct sezonul asta. Bafta!
    0 0
  • F1
    De fapt sunt 7 insi cu 100 de conturi :D
    0 0
  • puncte
    Cand incepeti punctarea?
    0 0
  • ferrarif1.ro
    Si eu, si eu!
    Abia acum am descoperit site-ul si mai ales acest concurs. Intru-cat mai stiu si eu una-alta despre F1, ma inscriu si eu!
    0 0
  • Pt. minime
    Corect , am vrut sa zic si eu de trafic.ro insa e prea sugestiv ca sa mai spun si eu ca acei multi vizitatori se traduc in profit. Intamplator stiu cume ste cu publicitatea on-line.. sa auzim numai de bine si sa aveti sponsori grasi pana nu se desteapta poporul . hi hi hi ... totul se plateste ca doar d'aia e democratie. Sa traiesti si tu, si eu dar pe spatele cui?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru