F1 Champ 2008: Modulul de statistici

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.01.2008

Cu mai putin de doua saptamani inainte de debutul unei noi editii de F1 Champ, va prezentam inca un indiciu despre noutatile pe care le pregatim pentru noul sezon.

In F1 Champ 2008, fiecare user va avea o pagina personala unde va putea analiza o serie de statistici utile pentru obtinerea unor rezultate mai bune. Astfel, fiecare user va putea vizualiza in orice moment primele 100 de locuri din clasamentul general si cel de etapa.

In plus, fiecare user va putea vedea locurile si punctajele pe care le-a obtinut in fiecare etapa de concurs. De asemenea, va fi prezentata echipa ideala a ultimei zile, saptamani si respectiv etape, prin combinarea celor mai bune punctaje obtinute de pilotii titulari, pilotii de teste, team manageri si constructori.

Vor exista patru tipuri de grafice prin care se vor putea analiza evolutiile pilotilor titulari, pilotilor de teste, team managerilor si constructorilor, plus posibilitatea de a compara acesti itemi intre ei. Ca si pana acum, fiecare user va putea vedea in cate echipe este selectionat un item.

Ramaneti alaturi de Automarket.ro. In zilele urmatoare va vom dezvalui si ultimul indiciu pentru F1 Champ 2008, care va reprezenta de fapt cireasa de tort.

Comentarii (2)

  • minime
    da stim ...
    o sa putem sa vedem echipa primilor 3 clasati
    0 0
  • cand incepe exact?
    trebuie sa ne facem alt username? la noua editie?Oricum sunt sigur ca va fi mai bine decat anul trecut, sper sa fii invatat din greselile anterioare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru