F1 Champ 2008: O singura echipa pe user

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.01.2008

In editia 2008 a concursului F1 Champ, un participant va avea dreptul sa-si inregistreze o singura echipa.

In cazul in care exista mai multi jucatori ce acceseaza jocul de la acelasi calculator, la inscrierea celui de-al doilea user, acesta va specifica in formularul de inscriere numele celorlalti useri care utilizeaza acelasi calculator.

De la acelasi calculator vor putea participa la F1 Champ 2008 maxim 3 persoane.

In cazul in care organizatorii vor depista prezenta a doi useri neanuntati in prealabil si care utilizeaza acelasi calculator si/sau aceeasi adresa postala, acestia vor elimina din joc, fara drept de reinscriere, toti userii considerati ilegali.

De asemenea, sistemul nu va permite inregistrarea a doua echipe pe aceeasi adresa de e-mail.

Comentarii (24)

  • tricouri
    salut. mai am de primit de la voi 2 tricouri. unul pt loc 12 clasament general si celalalt loc 4 ultima etapa. Am trimis mail cu adresa user & stuff insa nu am primit nimic.
    P.S. Ce s-a intamplat cu forumul? e inchis? ca nu pot sa intru
    0 0
  • tot eu
    cu forumul am rezolvat-o e de la firefox
    0 0
  • minime
    nu e bine ...
    si daca plec pentru putin timp de bucuresti nu o sa pot lasa echipa unui alt prieten care la randul lui are si el cont ... ar trebui facut ceva pe chestia asta ... o sa`mi storc si eu creierii si daca iese ceva postez aici
    0 0
  • georgedaniel
    ???
    @daniel.popescu ???nu inteleg stirea asta !!DELOC !!!


    fiti,mai clari si mai concisi...va rog !!!


    cum,adica ??adica,daca eu inregistrez o echipa...si fratimiu inregistreaza si el o echipa...avem voie ??de la acelasi calculator se permite maxim 3 useri,nu ?sau nu am inteles eu,bine :( ???
    0 0
  • Fam. Oarecare
    Cine nu mai joaca?
    Noi suntem 4 frati in familie si avem un singur calculator.
    0 0
  • radu_ferrari
    Concurs
    In ultima etapa de Formula 1 am castigat 300 RON, am trimis prin e-mail tot ce se cerea, datele mele personale. Nu am primit nimic, nici macar un semn. Ce se intampla?
    0 0
  • qwerty
    nu este bine
    Daca am internet intro retea de cartier imi este imposibil sa stiu cine mai joaca din reta ... si este probabil sa fim mai mult de 3. In reteaua de cartier deca avem toti ip-uri false o sa iesim toti prin GW care va fi singurul cu ip real ...
    In concluzie mi se pare stupida solutia, dar ma rog, voi faceti ce vreti cu site-ul vostru :P
    0 0
  • Gabriel
    nu este bine
    Si daca de la o firma mare care are un singur ip extern joaca mai multi oameni, cum as putea sa-i stiu pe toti ceilalti care joaca pentru a vii spune voua?
    0 0
  • Mircea
    Useri
    In F1 Champ 2008, sistemul va monitoriza extrem de atent fiecare intrare/iesire a userilor. In cazul in care vom observa ca iesirile/intrarile consecutive pentru mai multi useri urmeaza acelasi algoritm de fiecare data, vom avea o problema. Si vom observa imediat asta cu ajutorul noului sistem de monitorizare.

    Toti userii care vor evolua corect si isi vor apara corect sansele nu vor avea de suferit. Ba din contra.
    0 0
  • Mircea Mester
    @radu_ferrari
    Radu, banii pentru castigatori au fost trimisi de foarte mult timp. verifica la oficiul postal la care esti arondat daca nu au venit bani pe numele tau. Daca nu, da un semn.

    Mircea.
    0 0
  • Ciprian
    Raspunsuri
    Nu jucati de la lucru, munciti! Nu va abonati la cei care va dau ipuri false si dinamice. Daca toti membrii familiei vor sa joace tu apucate de lucru, cineva trebuie sa o faca. Succes si un an plin de munca!
    0 0
  • ...
    si daca se foloseste un internet cafe spre exemplu cum ii diferentiati ? sau daca suntem o echipa la birou si folosim acelasi router pt conexiunea la internet...
    0 0
  • georgedaniel
    @mircea ??
    In F1 Champ 2008, sistemul va monitoriza extrem de atent fiecare intrare/iesire a userilor. In cazul in care vom observa ca iesirile/intrarile consecutive pentru mai multi useri urmeaza acelasi algoritm de fiecare data, vom avea o problema. Si vom observa imediat asta cu ajutorul noului sistem de monitorizare.

    Toti userii care vor evolua corect si isi vor apara corect sansele nu vor avea de suferit. Ba din contra.


    cum,adica ??adica,daca eu am 1 cont al meu,si fratimiu un cont ...si apare o stire si intru sa schimb echipa si intra si fratimiu....e vreo problema ???adica,ma refer...ca e aiurea noul sistem...adica RISCUL este foarte mare ca sa ne dati ban,asa ca...de la acelasi calculator se utilizeaza mai multe conturi...??!??


    NU INTELEG NIMIC !!!voi ce parere aveti...ceilalti useri ??
    0 0
  • jano_rajmond
    Ce se verifica????
    Mi se pare cea mai mare tampenie... mai ales daca se verifica IPul.

    Eu (si inca 1000) de persoane stau intr-un complex de camine unde suntem cu totii conectati in retea locala (LAN) cu IPuri nerutabile si tot traficul din camine iese de pe serverul principal pe IPul lui... si acuma nu vreti sa stiu toti userii din camine care joaca pe F1Champ, nu?

    Deci ce se va face in aceasta privinta?

    Si in afara de asta ce se intampla cu net cafe-urile si mai ales cu IPurile alocate dinamic???

    La asta v-ati gandit?
    0 0
  • siviukimi
    ceilalti????
    ce faceti cu cei care au alt ip la fiecare conectare? ex: clienti click-net
    0 0
  • qwerty
    @siviukimi
    ce faceti cu cei care au alt ip la fiecare conectare? ex: clienti click-netr: aia au voie sa aibe mai multe conturi :))
    0 0
  • Mircea Mester
    IP
    IP-ul conteaza mai putin in stabilirea identitatii userilor. In cazul in care un premiu va fi castigat, de exemplu, procedeul de verificare va fi foarte bine pus la punct, astfel ca nu vor exista erori de niciun fel.

    @jono_rajmond: am mai explicat solutia la aceasta problema putin mai sus. Vor fi analizate intrarile/iesirile fiecarui user astfel ca nimeni sa nu poata frauda in vreun fel.

    Oricum, va repet: in 2008 ne este extrem de usor sa identificam fiecare user in parte. Orice tentativa de inselaciune va fi sanctionata cu eliminarea fara drept de apel din concurs si fara drept de explicatie a userilor in cauza.
    0 0
  • georgedaniel
    @mircea mestere :( !!!
    man...si imi raspunzi si mie la intrebare ???cum,adica ??adica,daca eu am 1 cont al meu,si fratimiu un cont ...si apare o stire si intru sa schimb echipa si intra si fratimiu....e vreo problema ???adica,ma refer...ca e aiurea noul sistem...adica RISCUL este foarte mare ca sa ne dati ban,asa ca...de la acelasi calculator se utilizeaza mai multe conturi...??!??NU INTELEG NIMIC !!!voi ce parere aveti...ceilalti useri ??vreau un raspuns !!daca eu si fratimiu,avem un cont...jucam corect...daca ma trezesc...ca im iau ban,la fel ca si sezonul trecut ??eu,zic sa explicati bine acest pasaj din regulament...ca pentru mine acest pasaj ESTE O MARE ENIGMA !!nu am inteles nimic !!am voie,sau nu ?cu doua conturi,de pe acelasi calculator pe f1champ2008 ???
    0 0
  • master_ken
    @mircea
    pai si ce alte informatii inafara de ip mai puteti sa monitorizati ? va zik eu, unii o sa aiba conturi cu zecile
    0 0
  • Este o idee buna
    Mi se pare o idee buna ca o persoana sa administreze un singur cont. Anul trecut au fost aprox. 4000 de conturi dar daca ar am face un "inventar" al personelor active nu cred ca depaseam 1000. Stiu ca sunt unele persoane care poate poate pleaca in vacanta la rude si foloseste alt IP sau au IP aleatoriu sau comun si sper ca pt. acesti useri aflati in astfel de posturi sa nu aiba probleme dar scuzele ca poate merge la un internet caffe nu cred ca este o scuza ca m-as mira ca cineva sa reuseasca sa administreze un bine un cont de acolo. Cred ca cel mai bine ar fi ca astfel de useri sa isi poate face anuntate situatiile astfel ca operatorii sa le gaseasca solutii iar daca exista probe ca au mintit sa li se reseteze punctajele sau chiar sa fie exclusi din concurs. Ar fi chiar penibil ca la sfarsit de capionat sa plece la vreo cursa (daca va mai exista un astfel de premiu) cineva care nu are nici o legatura cu F1 fie el frate, parinte sau prietena. Numai bine tuturor pasionatilor de F1.
    0 0
  • Identificare user @administratori
    Nu ar fi mai simplu sa cereti o copie scanata dupa buletin? Va garantez ca este foarte greu de falsificat. Cine reuseste totusi, merita sa aiba 2 conturi:)
    0 0
  • qwerty
    ...
    parerea mea este ca este imposibil sa te asiguri ca cineva are numai un singur cont, indiferent ce regula incerci sa impui, de chiar daca nu creati conturi decat voi personal unei persoane cu care stati de vorba si va da si testul ADN tot nu ma poate opri nimeni sa rog un prieten sa isi faca cont pentru mine ... cat despre "monitorizarea" la ce face fiecare user o sa ajungeti la paranoia in care veti da afara utilizatori cinstiti ... mult spor
    0 0
  • dan_barbilian
    @mircea
    nu mai stergeti posturile care va deranjeaza. va intrebam ce altceva puteti voi sa mai vedeti inafara de ip ? va spun eu, nimic altceva, vor fi unii cu zeci de conturi
    0 0
  • Intrare de la serviciu si de acasa...?
    Inteleg ca se poate intra pe acelasi user de la serviciu si de acasa dupa terminarea programului la serviciu si acest lucru nu reprezinta o problema, deoarece cele mai multe stiri apar pana la orle 17 cand multi dintre useri (cred) lucreaza.Pe de alta parte cred ca ar trebuie sa se faca publica pe site-ul de stiri lista cu cei care nu respecta aceasta conditie, pentru a se cunoaste cine incearca sa "forteze" sistemul (asa cum anul trecut erau anuntati cei care fraudau sistemul).Totusi eu le-as da o sansa sa se "cuminteasca" (poate din cauza ca nu vor intelege toti de la inceput cum merge sistemul cu "un user la un calculator, dar nu mai mult de 3 cel mult") pe cei care gresesc si as acorda la inceput un avertisment public (pe site) si dupa aceea i-as elimina din joc !Este bine sa mai fim "consiliati" de catre organizatorii jocului pentru anu cadea in "pacat"..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru