F1 Champ: Castigatorii etapei a 11-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 03.08.2008
Va prezentam lista castigatorilor din etapa a 11-a a concursului F1 Champ.

Strategiile userilor F1 Champ au fost complet date peste cap in acesta etapa, dupa sirul de evenimente incredibile din Marele Premiu al Ungariei.

Cei mai multi concurenti au mizat pe o victorie fara sare si piper a lui Lewis Hamilton. Massa a reusit la start sa dea toate calculele hartiei peste cap, dar totul s-a naruit cand motorul lui F2008 a cedat cu numai 3 tururi inainte de final.

KOVA WHO?

In cele din urma, victoria i-a revenit lui Heikki Kovalainen. Desi a plecat de pe locul 2 in cursa, succesul acestuia a luat prin surprindere intreaga comunitate F1 Champ, pentru ca niciunul dintre primii 10 clasati nu l-a ales in echipa. Mai mult, finlandezul s-a aflat in echipele a numai 38 de useri din peste 3200!

Clasamentul complet al etapei a 11-a poate fi vizualizat aici.

IMPORTANT: Toti castigatorii F1 Champ vor fi contactati telefonic de catre reprezentatii Automarket.ro. Nu este necesara expedierea unui e-mail de confirmare a premiului.

Iata castigatorii celei de-a 11-a etapa de F1 Champ:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  SpeedGeorge  3355  600 RON
 2  offline  3254  400 RON
 3  JoH's Super Team
 3250  200 RON
 4  schumacher_123  3226  Tricou F1 Champ
 5  alonso_x  3204  Tricou F1 Champ
 6  atomicii  3203  Tricou F1 Champ
 7  Force 2008
 3197  Tricou F1 Champ
 8  Killer F1
 3159  Tricou F1 Champ
 9  Warm Up  3143  Tricou F1 Champ
 10  balolj F!RT
 3110  Tricou F1 Champ


Clasamentul complet al etapei a noua poate fi vizualizat aici .

Iata si echipa castigatorului din ziua cursei:

Platinum driver: Lewis Hamilton
Gold driver: Fernando Alonso
Silver driver: Timo Glock

Platinum manager: Ron Dennis
Gold manager: Flavio Briatore
Silver manager: Mike Gascoyne

Platinum team: McLaren Mercedes
Gold team: Toyota Racing
Silver team: Scuderia Toro Rosso

Platinum test driver: Pedro de la Rosa
Gold test driver: Marc Gene
Silver test driver: Lucas di Grassi

Comentarii (26)

  • felicitari tuturor castigatorilor
    cine are prea multe tricouri poate sa dea si la altii
    0 0
  • tricou :)
    e primu' anu' asta. sper ca nu ultimu'! felicitari pt toti cistigatorii.
    0 0
  • etapa vs. castigatori
    o etapa cu multa sare si f. mult piper !felicitari tuturor castigatoriilor !!cursa a fost cireasa de pe tort,prin victoria lui kovalainen ! Cine se astepta :) ??
    0 0
  • felicitari tuturor!
    In special, insa ptr @speedgeorge si @jondaniel. unul cu abonament la inspiratie si celalalt inspirat etapa asta, dar si cu curaj ptr risc. (Ma pregatesc de Maledive :D)
    0 0
  • bv
    felicitari speedgeorge. si eu am avut aceeasi echipa. Greseala mea in acest weekend, a fost ca l-am pus prea tarziu pe glock, in antrenamente am mers pe vettel care a dezamagit. Oricum, e bun si locul 3. Pt inceput:P
    0 0
  • @michelle_b
    ms mult!!!
    0 0
  • bravo si tie :)
    eu la fel ca etapa trecuta si ca in alte etape cand am castigat dau vina pe Noroc !eu zic ca iti trebuie mult noroc pe langa inspiratie...ca sa castigi o etapa :) !

    asadar,jondaniel te astept si etapa viitoare , tot pe automarket in lupta pt. clasamentul fiecarei etape...dar mai ales in lupta ptr. locul 1 la general !

    bafta tuturor,inspiratie maxima dar mai ales noroc ,deoarece este cel mai important in acest concurs !!
    0 0
  • multumesc pt. aprecieri
    multumesc pentru aprecieri @michelle_b ;)
    0 0
  • @michelle_b
    Sunt fluturasi in Maledive? Am avut Kova dar cu Webber. Daca luat Alonso in cursa (luam azi un tricou) si Glock sambata in calificari acum nu era nimeni in fata,dar nu am fost inspirat asa ca FELICITARI celor inspirati (celor cu abonament si celor care sunt numai o etapa). Mtks!
    0 0
  • Felicitari!
    Felicitari castigatorilor! Inca ma lupt pt un tricou, dar deocamdata e bine , chiar si in clasamentul general. George esti tare, felicitari, dar am o singura nelamurire...oare cum ai imbracat azi tricoul ala?!?
    @jondaniel ...ai riscat mult, dar numai cine risca are sansa sa castige!
    Eu cred ca il voi lua pe Kova in echipa si nu il voi mai schimba , pe veci :)) (prietenii "stie" de ce)
    0 0
  • @crismar59
    Ai tu o afinitate fata de Webber, la fel cum am eu, mai nou fata de Kova ... numai ca astazi, unfortunately nu am mers cu el, ci pe langa el :))
    0 0
  • @crismar59
    sigur ca sunt ! milioane. Dupa ce am mers cu Kova cind nimeni nu a crezut in el, chiar azi am renuntat ptr Doggy. Invatatura de minte sa nu renunti niciodata la ceea ce stii ca e bun si ca merita si sa insisti, ca pina la urma iese ceva bun ! mtks!
    0 0
  • @ally_great
    multumesc pentru felicitari :) ! si ca sa iti raspund la intrebare:am imbracat tricoul ca de obicei...normal :) ,si mi-am marit avansul pe interior :P, fata de cei clasati pe locurile urmatoare ( 2 si 3) exact asa cum vroiam :)
    0 0
  • @SpeedGeorge
    Inca nu te-am vazut cand m-ai depasit la general, cred ca eram la pit-stop:D Sunt acolo...la 8 puncte in urma;)
    0 0
  • @crismar59
    cat despre inspiratie, daca stii sa deschizi ochii si sa nu pierzi momentul cand apare si ti se ofera sansa, sa stii ca asta se numeste inspiratie. Fara ea, ramai dupa castigatori. Dar uitandu-te la tricoul lor! Si, am uitat sa iti spun, fluturasii sunt multicolori
    0 0
  • punctajul
    cum naiba am ajuns eu de la 1784 la 1600 si nu stiu cat? si am avut si un plus de 1112.ia mai calculati odata
    0 0
  • @michelle_b
    Ma uit la tricoul meu de anul trecut. Daca esti cuminte si ma ajuti la inspiratie poate te iau cu mine in Turcia (excursia este pentru doua locuri). Mai sunt sanse. Urcam incet dar sigur, alaturi de prieteni. Vreau sa vad cat mai curand fluturasii multicolori.
    0 0
  • Cat ghinion:(((( am avut?
    AM simtit ca MASSA o sa le rupa muci din pacate m-a tradat pe final deja numaram bani cand motoru lui masa fumega :((( eehh asa e poate data viitoare.
    Oricum un tricou am mai vreau unu si la tata ca tot planga ce el nu are bulan:D.
    0 0
  • @ally_great
    Am crezut ca ai riscat cu Kova. Chiar credeam ca esti in primul rand al clasamentului. Am avut pariu cu Kova pentru cel mai rapid tur. Daca iesea (cota a fost 10 la 1), altfel discutam acum. Felicitari! Locul 7 la general iti va oferi un tricou la final. Tine-te tare!
    0 0
  • @crismar59
    Cuminte nu sunt, nu am fost niciodata >:) dar cu inspiratia te ajut cu placere. Sa nu uiti promisiunea! De fapt, am martori =))
    0 0
  • @crismar59 , @michelle_b
    Se fac deja bagajele pt Turcia? :-o mai avem de luptat pana in noiembrie, parerea mea ... nu's din zona :D
    0 0
  • @ally_great
    numai daca le faci tu! :-P eu imi fac doar pentru Maledive, dupa cum am spus mai sus. si-apoi in Turcia nu sunt fluturii F1 multicolori ! De ce intrebi ? Esti geloasa ? Ajuta-l tu pe domnul! Eu si asa nu merg decit unde sunt fluturii F1. Cedez cu placere locul :D
    0 0
  • @michelle_b
    Eu geloasa? nu imi sta in fire.Voi face bagajele la momentul oportun :P dar mai vad eu pe cine iau cu mine. Posibilitatile sunt multiple :D
    0 0
  • Massa,ce pacat....
    Desi e enervant de inconstant, parea in sfarsit ca azi se rupe lantul ghinioanelor, si vom asista la o victorie stralucitoare.Privind evenimentele in direct de la locul faptelor, Hami si ceilalti nu au avut nici o sansa.A fost un moment de stralucire a brazilianului care s-a cufundat apoi dezamagire totala.A stat minute in sir cu spatele la parapet si cu capul in pamant,pana n-a venit cineva dupa el.De data asta a meritat victoria.Pacat ....dar asa e motorsportul....
    0 0
  • bravos natiune.........
    ........multe"felicitari", "multumesc pantru aprecieri"', .....hai c-ati devenit patetici......@SpeedGeorge: nu e noroc si inspiratie, este si sansa....de a avea timp liber intre etape.....bafta!
    0 0
  • Nice! ptr @michelle_b
    Buna,daca nu ai cu cine merge merg eu cu tine,ma ofer voluntar :D....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru