F1 Champ: Castigatorii etapei a 15-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 28.09.2008
Va prezentam lista castigatorilor din etapa a 15-a a concursului F1 Champ.

Marele Premiu al statului Singapore a consemnat o dubla premiera: prima cursa pe timp de noapte si prima victorie a echipei Renault in sezonul 2008.

Fara indoiala, artizanul cursei a fost Fernando Alonso, in care au avut incredere peste 1000 de useri, desi spaniolul a plecat in cursa doar de pe locul 15.

Desi erau considerati favoriti, cei de la Ferrari au esuat lamentabil pe circuitul Marina Bay, lasandu-i cu buza umflata si contul gol pe userii care au mizat pe ei.

Clasamentul complet al etapei a 15-a poate fi vizualizat aici.

IMPORTANT: Toti castigatorii F1 Champ vor fi contactati telefonic de catre reprezentatii Automarket.ro. Nu este necesara expedierea unui e-mail de confirmare a premiului.

Iata castigatorii celei de-a 15-a etapa de F1 Champ:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  autodal  3259  600 RON
 2  Renault Force1  3038  400 RON
 3  LucTeamRo2  3032  200 RON
 4  cazma  2990  Tricou F1 Champ
 5  vasi  2957  Tricou F1 Champ
 6  bmwpower  2944  Tricou F1 Champ
 7  mandeateam  2943  Tricou F1 Champ
 8  Schumacher  2923  Tricou F1 Champ
 9  crismar59  2917  Tricou F1 Champ
 10  Ascari One  2914  Tricou F1 Champ

 

Locul 10 i-a fost atribuit userului Ascari One ca urmare a faptului ca acesta s-a inregistrat mai devreme in concurs decat userul para, care a terminat pe locul 11 cu un punctaj similar.

Iata si echipa castigatorului din ziua cursei:

Platinum driver: Lewis Hamilton
Gold driver: Fernando Alonso
Silver driver: Timo Glock

Platinum manager: Ron Dennis
Gold manager: Flavio Briatore
Silver manager: Franz Tost

Platinum team: McLaren Mercedes
Gold team: ING Renault F1 Team
Silver team: Williams F1 Team

Platinum test driver: Michael Schumacher
Gold test driver: Christian Klien
Silver test driver: Lucas di Grassi

Comentarii (23)

  • Felicitari!
    Felicitari castigatorilor!
    O bila neagra pentru automarket, deoarece nu a scris nici o stire despre Doru Sechelariu, dublu castigator la Singapore in Formula BMW, in ambele curse plecand din pole-position!
    0 0
  • @redactia
    eu inca astept premiul din etapa de la Spa ... am postat si pe forum dar vad ca nu raspunde nimeni .
    0 0
  • sharky_raduku
    Si eu astept inca sa se ia legatura cu mine pentru premiul din Monza.
    0 0
  • E MAFIE SAU INCOMPETENTA ?????
    bai fratilor ce punctaj e asta eu am 24 de puncte la antrenamente 2 si am avut in echipa pe ,Kimi ,Alonso ,Nakajima, Ferrari , Renault, Williams . normal trebuia sute adica 250 .---- aiurea....... m-a dat gata ---GAME OVER ...SUNT NISTE FALSI M-A TRANSFER LA EUROSPORT ......FARA PUNCTE ALOCATE CUM VOR EI...... DOAR PUNCTE DIN F1 DIN CURSE , ANTRENAMENTE CALIFICARI ..... NU DIN BARFA CUM VOR EI -----------E MAFIE SAU INCOMPETENTA ????? S-au beneficii ptr. prieteni ?????/
    0 0
  • @admin
    intrebare: ce diferenta este intre exprimarea: "Desi erau considerati favoriti, cei de la Ferrari au esuat lamentabil pe circuitul Marina Bay, lasandu-i cu buza umflata si contul gol pe userii care au mizat pe ei." si exprimarea: "Marea dezamagire a etapei a fost Lewis Hamilton, englezul nereusind sa castige niciun punct. Userii F1 Champ care au optat in echipa pe Ferrari si pilotii sai au fost cei mai avantajati" ?
    Si nu ma refer sub nici o forma la piloti, echipe, modul lor de condus sau cauza pentru care au ramas - iesit din cursa!! - Mentionez ca am pariat pe Alonso (desi mi-as fi dorit sa am "bile" sa pariez mai multe puncte decit am facut-o), si asta chiar nu conteaza! - Ma refer la useri, la cei care "au ramas cu buza umflata" azi, crezi ca merita o doza de rautate ? Dupa ce "au ramas cu buza umflata" ?
    0 0
  • @paul30
    si nici aici cred ca nu vom primi raspuns...
    0 0
  • ...
    si ar fi normal ca cel de pe locul 3 sa primeasca inainte sau in acelasi timp premiul decat cel de pe locul 5 ... pt. ca stiu ca george a primit premiul .
    0 0
  • @sharky_raduku
    esti sigur ca george a primit premiul din acea etapa ? pentru ca el a mai cistigat si inainte ? eu am fost sunat acum 2 saptamani si a spus ca va veni premiul in 5 zile lucratoare ... bineinteles ca nu a venit! probabil se lucreaza o singura zi pe luna ... desi, vad ca au primit deja premiul cei din etapa urmatoare ...
    0 0
  • @lucky_luciano
    el mi-a zis ca la primit , dar tot cu intarziere .
    0 0
  • eu astept din etapa a 3-a tricoul...
    Astept din etapa a 3-a tricoul si in afara de un telefon de confirmare, nu am mai auzit si vazut nimic. Daca s-a trimis premiul si nu stiu eu, atunci cel putin spuneti-mi, pentru a nu mai intreba de el. Iar daca este asa, cel putin rog pe cineva sa-l ridice de la sediul dumneavoastra. Va multumesc pentru raspunsul ce-l veti trimite !
    0 0
  • am uitat...de a felicita castigatorii...scuze...
    Felicitari celor ce au avut inspiratie divina astazi in alcatuirea echipelor si au castigat premiile puse in joc !
    0 0
  • @Premii
    Eu am castigat in data de 24 august 2008 si am primit vineri premiul. Am spus in doua randuri zilele trecute ca ALONSO E CEL MAI BUN PILOT. Cu putin noroc a demonstrat si astazi acest lucru. BRAVO ALONSO! ? Am ramas cu buza umflata din cauza de mas(s)a dar am urcat un loc in clasamentul general. Se vede din ce in ce mai aproape Turcia. Imi fac curaj, nu va suparati pe mine. Lupta devine din ce in ce mai stransa.
    0 0
  • Felicitari
    tuturor castigatorilor! Cazma, echipa mea "din umbra" a facut o treaba excelenta azi si pt faptul ca a avut incredere in mine :D Se stie ca sunt tare la manageriat (echipele altora:))) dar nici eu nu stau rau! Trebuie mai multa incredere in unii (Alonso) piloti pt ca dezamagesc f rar.
    0 0
  • @crismar56
    Chiar crezi ca te las sa pleci in Turcia?:-? M-am apropiat foarte mult de primele locuri. Pregateste-te de depasire .. la boxe! Tu ai ramas fara mas(S)a, dar important e sa ai scaune :D
    Despre premii ... ce sa mai? astept (inca) tricoul din Belgia! Si inca unul de la concursul cu poze de la SIAB. camera foto a venit in timp record.
    Bafta si inspiratie, dar nu mai multa decat a mea:P
    0 0
  • @michelle_b
    Au ramas cu buza umflata dupa puncte, evident. La asta ma referam. Comentariul reflecta ceea ce s-a intamplat pe pista. Ferrari au plecat de pe locurile 1 si 3 si nu au adus niciun punct.
    0 0
  • @admin
    Imi pare rau sa te dezamagesc, dar IQ-ul meu este mai mare decit crezi! Am inteles ca nu le-a spart vreun pilot sau mecanic buza userilor (ca doar nu erau pe pitlane sa le dea Massa cu "fuel hose" peste gura). Poate intrebarile mele erau prea subtile, asa ca intreb direct: oricit de mult se bucura persoana Daniel Popescu pentru Hamilton, un administrator ar trebui sa fie impartial, nu ? Si cealalta intrebare: din punct de vedere jurnalistic, al unui redactor, cit de profesional suna expresia: "au ramas cu buza umflata" ? Multumesc.
    0 0
  • @michelle_b
    Consider ca am fost impartial in comentariul meu. Cat despre Hamilton, nu am pomenit nimic de el in aceasta "stire".
    0 0
  • @admin
    Sa zicem ca eu nu contez ca user in opinia ca nu ai fost impartial (desi, ar trebui sa citesti inca o data cele doua citate din primul meu comentariu pentru a se vedea clar diferenta). Dar, ca user am dreptul sa remarc ca expresia "cu buza umflata" nu este nici profesionala (daca tot nu ai raspuns la cea de-a doua intrebare) si nici nu denota respect pentru useri ! Si asta o putem discuta pina saptamina viitoare, ca tot NU arata respectul pentru userii care au mizat pe Ferrari, din contra, suna a zeflemea! Si din punct de vedere deontologic o astfel de exprimare nu ar trebui sa fie intilnita in comentariul unui redactor pe site. Pe blog, unde iti exprimi bucuriile si parerile personale, da, dar aici nu...Multumesc
    0 0
  • @michelle_b Propunere
    Avertisment pt admin
    0 0
  • @ally_great
    Pai cred ca ceea ce am scris eu asta este: un avertisment de la un user. Nu pot vorbi in numele tuturor, ca nu sunt avocatul lor, dar mie mi s-a parut deplasata exprimarea. Si daca vrei sa iti iei si tu nume de cod etapa asta avertizeaza si tu: P, because these days my code name is :RED TARGET =)) =)) =)) and I'm enjoying it, althrough some might think otherwise :P
    0 0
  • @michelle_b
    Weekendul asta am fost RED doar DUPA calificari, in rest, Hamilton a stat neclintit de acolo. Singurul lucru pe care il regret (am scris si mai sus) e ca nu am mizat in cursa pe Alonso. Deci nu mi s-a "golit" contul si nu stiu ce mai urmeaza in exprimare , poate o "tomata". Stii ca nu sunt fan Ferrari , just Kimi 4 life :X
    0 0
  • @cazma_eu
    vezi ca ai uitat sa schimbi userul !!! =)) =)) =)) ca userul asta NU a spus nimic mai sus :P si NU ai inteles ce am vrut sa spun cu RED, nu are nici o legatura cu echipa Ferrari. Are legatura doar cu vinatoarea: "tinta, mare rosie". si o sa aibe cu siguranta legatura cu clasamentul >:) dar e atit de putin important incit, chiar spun adevarul ca merita!
    0 0
  • @michelle_b
    HAHA=))=))=))=)) El e fan Alonso , cu multe :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru