F1 CHAMP: Castigatorii etapei a 17-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 21.10.2007

Kimi Raikkonen a castigat titlul mondial in sezonul 2007 si a adus cele mai mari satisfactii concurentilot F1 CHAMP in ultima etapa. Finlandezul a castigat cursa si a reusit si cel mai rapid tur de circuit, obtinand astfel 550 de puncte. 

Dintre pilotii de la Gold Team, cel mai bine plasat a fost Nico Rosberg, acesta aducand puncte pretioase celor care au mizat pe pilotul german al echipei Williams. 

Castigatorii premiilor sunt rugati sa trimita un mail de confirmare pe adresa contact@automarket.ro in care sa specifice USERUL, NUMELE COMPLET, ADRESA EXACTA (inclusiv codul postal), CNP-ul si un NUMAR DE TELEFON la care pot fi contactati.

ECHIPA CASTIGATORULUI ETAPEI IN ZIUA CURSEI:

Echipa Platinum: Raikkonen - Ferrari
Echipa Gold: Rosberg - Williams
Echipa Silver: Liuzzi - Toro Rosso
CLASAMENT:
1. hoyad
  2620 puncte - 500 RON
2. Radu_Ferrari
  2552 puncte - 300 RON
3. suvbobo
  2546 puncte - 100 RON
4. realcriss
  2543 puncte - tricou F1 Champ
5. andre
  2531 puncte - tricou F1 Champ
6. eddiemun
  2528 puncte - tricou F1 Champ
7. bestlap
  2525 puncte - tricou F1 Champ
8. ka2gofree
  2524 puncte - tricou F1 Champ
9. cameliamm
  2508 puncte - tricou F1 Champ
10. ola336
  2508 puncte - tricou F1 Champ

Comentarii (7)

  • si....
    felicitari castigatorilor, mare inspiratie o avut hoyad......apropo era vb ca la sf si primii 50 din clasamentul general primesc tricouri :D
    0 0
  • O intrebare ptr Mircea
    Ati spus va veti da tricouri la primii 50 la final.
    Mai este valabil?
    Trimit si primii 50 adresa si tot ce trebuie prin mail ca sa intre in posesia tricoului?
    Multumim pentru concurs, este f palpitant.
    0 0
  • Mircea
    Dap
    Da, este valabil. Normal ca este valabil :)

    Va veni si o stire legata de clasamentul general. In scurt timp, pentru ca se lucreaza la asta.

    Bafta tuturor la anul si felicitari castigatorilor.
    0 0
  • Multumim ptr raspuns
    Multumim pentru raspuns.
    Asteptam noile stiri de la voi.
    Bafta tuturor!
    0 0
  • georgedaniel
    @mircea mester :(
    on topic !! :felicitari castigatorului acestei ultimei etape!!am vrut,dar in cele din urma am renuntat la combinatia,imposibila,adica:rosberg-wiliams,deoarece raikkonen am avut,iar liuzzi-toro roso,am avut din nou :) !!
    oricum am avut inspiratie dar nu am avut noroc cu weber ca alrfel castigam etapa :( ,asta e poate la anul redbull vor face progrese !

    p.s:mircea te-as ruga sa faci un topic,subiect NOU pe forum in care sa postam acolo despre stiri,care vor aparea si alte discutii,ca sa nu mai postam aici,la stiri ca dupaia STIU ca facem of-topic si ne stergi coment-urile !!!
    0 0
  • intrebare
    tricoul castigat de min in 9 septembrie pe cand ar trebui sa ajunga? in rest felicitari organizatorilor acestui campionat.
    0 0
  • Oops i didn't again ...
    Parafrazand o cunoscuta melodie a lui Britney Spears, am reusit sa castig a doua oara in ultimele 4 curse (si am fost aproape si in China - unde am fost pe 8 - daca as fi fost in fata unui calculator in acea noapte/dimineata sa pot face 2 schimbari logice). Am avut 2 formatii in "lupta" pentru aceasta cursa (hoyad si bursuc18 - aparuta special pentru aceasta etapa) si amandoua erau in primele 30 echipe, la o diferenta maxima de 140 puncte fata de primul loc inaintea cursei, deci a trebuit sa risc cu hoyad si sa-l aleg pe Rosberg/Williams (care de multe ori mi-au adus satisfactii, deoarece Rosberg este un pilot foarte bun, cat si echipa Williams care este o echipa solida). Astfel sansa a fost in favoarea mea. Echipa bursuc18 care l-a avut pe Webber si Red Bull a pierdut foarte mult, asa cum cred ca s-a intamplat cu majoritatea celor care i-au inclus in echipe. Oricum duminica am facut schimbarile prin telefon deoarece eram plecat din oras.
    Consider ca am realizat foarte mult de cand s-a schimbat regulamentul (sansele userilor fiind egale din acel moment, putand sa fie obiective si sa se puncteze in functie de perspicacitatea fiecaruia in parte)si am ajuns in clasamentul general pe locul 68.
    Inca o data laud acest concurs, pe organizatori si il felicit pe userul orestb care a muncit mult si a castigat pe merit si nu prin frauda (cum au incercat unii sa o faca) concursul acestui an !
    Ne revedem la anul !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru